ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Chayo Mohedano deixa caure que Rocío Carrasco és l'ovella negra de la seva família

La cantant ha decidit donar també el pas de trencar el seu silenci

Chayo Mohedano mirant a través de la finestra
Chayo Mohedano ha estat molt crítica amb Rocío Carrasco | Instagram

Des de fa molt de temps, Chayo Mohedano roman callada, sense parlar de la seva família i especialment de la seva cosina, Rocío Carrasco. No obstant això, ara ha trencat el seu silenci. Després que ho fessin la seva tieta (Gloria Mohedano) i la seva mare (Rosa Benito), ella ha decidit seguir els seus passos. Així, utilitzant el seu compte a Instagram, ha optat per publicar un vídeo on, sense dir noms, parla de la importància dels éssers estimats. I no només això sinó també de les persones properes que poden ser 'negatives'. Es tracta d'indirectes cap a la filla de Rocío Jurado.

Chayo se sincera

És cert, que la cantant intenta centrar-se en el seu treball i no donar pàbul a rumors i comentaris a la premsa rosa. Tanmateix, això ha canviat ara. I és que sembla que està cansada que es parli molt de la nul·la relació que existeix entre Rocío Carrasco i la seva filla, Rocío Flores. Així, en aquest punt, ha manifestat que per a ella el més important de la seva vida són els seus fills. D'aquesta manera, en al·lusió a la seva cosina, ha dit: «Jo pels meus fills no tiraria la tovallola mai. Per a mi, el més important és la família».

És més, ha establert el cas que tingués algun problema amb els seus petits en l'adolescència d'aquests. Així, ha exposat que «si després les coses canvien, cal ser generós i tornar a gaudir de la teva família». Si aquest comentari ja sorprenia els seus seguidors, ho ha fet encara més el següent. Ens estem referint a un que és un veritable 'zasca' a Carrasco: «En totes les famílies hi ha una ovella negra. No us dic quina és la meva...».

Rocío Carrasco durant la presentació de l'obra de la seva mare
Rocío Carrasco ha rebut els 'zascas' de la seva cosina Chayo | Catalunya Diari

Amb aquestes paraules, Chayo Mohedano, que mantenia bona relació amb la seva cosina i fins i tot va acudir al seu casament, trenca definitivament amb ella. És més, s'ha posicionat totalment en contra de la seva actitud davant la nul·la reconciliació amb els fills. I ho ha fet sumant-se al capdavant que han format altres familiars com la seva tieta o la seva mare.

Davant tal al·luvió d'atacs per part d'éssers estimats, caldrà esperar per veure si, d'una vegada per totes, Rocío Carrasco  decideix actuar. Caldrà veure si, com s'està rumorejant, podria sorprendre donant una entrevista. En ella parlaria de les causes de la separació amb els seus fills. No obstant això, també podria fer esment als conflictes que manté amb la família de la seva mare, Rocío Jurado.


Comentaris

envia el comentari