Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro

Andrea Janeiro diu prou: Belén Esteban insisteix a provocar Jesulín

La filla de la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha cansat de les contínues provocacions de la seva mare

Belén Esteban insisteix a provocar al seu ex, Jesulín de Ubrique, malgrat que la seva filla, Andrea Janeiro, ja li havia advertit que parés. I és que col·laboradora de 'Sálvame' li retreu al torero que no s'hagi preocupat gens ni mica per la seva primogènita, a més que segueix fent diferències entre les dues filles.

Sobretot després que hagi sortit a la llum que Julia Janeiro s'havia sotmès a una intervenció estètica. «El que em fot és que a una se li paguin els pits i a l'altra no se li pagui ni la meitat dels estudis», atacava Esteban.

«Aquí sí que es veuen fills de segona, gràcies per res», apuntava més que molesta amb l'actitud de Jesulín. «Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar, si em deixés parlar et queia la cara de vergonya», li advertia.

Muntatge amb fotos de pare i filla
Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro | Catalunya Diari

Fa temps que Andreita feia complir una ferma promesa a la seva mare, la de no parlar-ne públicament ni esmentar el seu pare. Una manera de posar fi al seu enfrontament mediàtic.

No obstant això, hi ha moltes situacions en què Belén és incapaç de mossegar-se la llengua. «Ja arriba un moment... Ja està bé», lamentava.

«Aquí a cadascú li fa mal allò que és seu i la pena és que a ell no li fa mal el que li ha de fer mal», manifestava contundent.

Per començar, ella no entén les diferències entre una filla i una altra. «Una 'Barbie' en 22 anys?», assenyalava sobre l'únic regal que Jesulín li hauria fet a la nena. «I ni tan sols se la va comprar ell, se la va comprar María José».

«A una et negues a pagar-li la meitat dels estudis i després envies a una altra a Nova York i així moltes coses», prosseguia amb els retrets.

Així mateix, recentment, després que Samanta Villar deixés per terra la col·laboradora i l'acusés de vendre la seva filla a la televisió, la de Paracuellos acabava per explotar.

Belén Esteban segueix provocant Jesulín perquè parli

«La Fiscalia de Menors va dir que els fills dels famosos són privats i no se'ls pot mostrar la cara», opinava la periodista. Samanta remarcava que «es considera tòxic per als nens que els pares parlin de la vida privada dels seus fills de manera pública».

Primer plànol de Belén Esteban plorant
Belén Esteban continua provocant Jesulín | Telecinco

«Que Belén Esteban i qui sigui no pugui anar a plató a dir 'la meva filla' o 'el pare de la meva filla no sé què', perquè estàs perjudicant la teva filla fent això en públic. Ho sento molt», acusava Esteban.

Villar insistia que ella havia parlat sobre l'assumpte amb Belén: «Jo vaig comentar això al plató just el dia que estava Belén Esteban. Ho vaig fer fora, mentre estàvem en publicitat».

«Belén em va dir: 'Si home, jo no puc venir a parlar del pare de la meva filla? Doncs clar que ho faré'. I jo vaig respondre: 'Doncs no, no ho pots fer'».

«De fet, la mateixa filla de Belén Esteban li va dir en un moment donat 'mama, deixa de parlar del pare, deixa'l'», destacava sobre la petició que Andreita li hauria fet a la seva mare.

Unes acusacions que no trigaven a rebre resposta per part de la col·laboradora de 'Sálvame', que fins i tot arribava a abandonar indignada el plató.

Jesulín guarda silenci i està disposat a protegir la seva filla

Jesulí d'Ubrique
Jesulín de Ubrique faria diferències entre les dues filles | GTRES

«Jo soc la que salta i la que parla del pare de la seva filla», explotava després de l'atac directe de Samanta. «Belén Esteban no pot anar a un plató a dir 'la meva filla' o 'el pare de la meva filla'... perquè estàs perjudicant la nena».

«Què faci un documental, què ho faci!», ha instat Jesulín. «Estic farta que em compareu amb el cas d'Antonio David i Rocío Carrasco. Ja està bé».

D'aquesta manera, la de Paracuellos tornava a provocar una vegada més al pare de la seva filla a fer una docu-sèrie parlant de les seves vivències. Tot i això, Jesulín continua negant-se a entrar al drap i no sembla tenir cap intenció d'emular Carrasco.

De moment no hi ha informació que el torero hagi contactat amb cap productora, decidit a protegir la seva família. Sobretot, la seva filla Andrea, que continua sent una persona anònima. Així doncs, prefereix ignorar els atacs de la seva ex, negant-se a entrar «en l'espinosa i complicada relació que va mantenir i manté amb Belén Esteban».