Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco dona el cop de gràcia a la seva germana: final del joc

Rociíto ha guanyat la batalla a Gloria Camila

Rocío Carrasco i Gloria Camila Ortega fa setmanes que estan enfrontades als tribunals. Tot va començar quan la segona va presentar una demanda de diligències preliminars d'exhibició de documents privats i personals de Rocío Jurado.

Aquesta va ser la manera que la filla d'Ortega Cano va trobar per a intentar que certa informació no sortís a la llum. En concret, volia evitar que a la docusèrie de la seva germana es descobrissin escrits personals de la mare.

Tot i això, la jugada no li ha sortit bé. El triomf judicial ha caigut en mans de la primogènita de 'la més gran'.

Rocío Carrasco obté la victòria

Avui s'ha sabut que el Jutjat de Primera Instància número 5 d'Alcobendas ha arxivat les diligències preliminars esmentades. Sí, les que Gloria va interposar contra Rocío.

La periodista Paloma García Pelayo ha explicat a 'Ya es mediodía' que la jove s'ha endut un bon revés. I és que va decidir demandar la seva germana perquè «era la manera d'arribar a aquests escrits que tant anhelaven i insistien que s'aportessin. El més paradoxal i curiós de tot és que, un cop es van aportar, no volien que constessin a l'acta judicial».

Rocío Carrasco, visiblement contenta, intenta dissimular el seu somriure ajuntant els seus llavis
Rocío Carrasco està contenta pel resultat que ha obtingut | GTRES

Així és com ha intentat explicar què va passar fa uns dies. Sí, el fet curiós que va ocórrer després que Carrasco presentés els documents de la cantant.

Pel que sembla, aquesta acció de Rocío va provocar que l'advocat de Gloria Camila sol·licités que els documents no s'incloguessin en el procediment, però la jutgessa va denegar la petició.

Foto de la famosa

La mateixa Rocío Carrasco va donar explicacions sobre el que va passar. Quan sortia del jutjat, va exposar: «Al final, m'he vist obligada a aportar un document. En efecte, l'únic que mai hauria volgut aportar».

«Us he de dir que havien insistit molt perquè s'aportessin els documents, però ara volien que es retiressin. I no ho han aconseguit», va dir Rociíto.

El rebuig a la petició del seu lletrat va ser el primer revés que va rebre la filla del torero. I el segon li ha arribat avui, quan ha sabut que el jutjat ha arxivat la demanda.

Glòria Camila Ortega
Gloria Camila ha perdut la guerra judicial contra Rociíto | GTRES
 

Els rumors sobre el contingut dels escrits que té Rocío Carrasco

La primogènita de la Jurado està gravant la segona part de la docusèrie, que se centrarà en la família Mohedano. Per aquest motiu, es basarà, en gran mesura, en el 'diari' personal de la seva mare. Sí, el que va suscitar la demanda de la seva germana.

Tota aquesta situació ha generat molts rumors. Exactament, sobre per què no es volia que els escrits de la cupletista veiessin la llum. I també sobre el motiu pel qual la part demandant ha intentat que no es recollís en acta.

 

Les especulacions venen a assenyalar que l'explicació de tot, així com l'actitud de Gloria, es deu al seu pare, José Ortega Cano. Pel que sembla, el torero no surt ben parat a les reflexions que va escriure la seva difunta dona. Unes reflexions que ara, després de ser incloses en el procediment, molt probablement sí que veuran la llum.

Al plató de 'Ya es mediodía', Paloma García Pelayo ha estat molt clara sobre això: «El protagonista seria Ortega Cano, i no queda ben parat. En el fons, el que ha passat l'assenyala i l'acorralal».

I ha afegit: «Per què demana que es retiri? Què passa? Què és el que demostra aquest escrit de Rocío Jurado?».

«Gloria Camila ha d'estar al corrent del que ha passat, i potser s'ha sorprès del que ha descobert. Aquest procediment mor aquí», ha seguit dient.

José Ortega Cano somrient sortint d'un Hospital
Ortega Cano no quedaria bé als escrits de Rocío Jurado | GTRES

En aquest punt, ha assegurat que la filla del torero s'ha equivocat. Des del seu punt de vista, «hauria sigut millor que les germanes fessin un acostament més directe en comptes d'anar a judici. Ara això li jugarà en contra, precisament pel que pot transcendir aquest document».