Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno somrient, amb caçadora vermella i fons neutre

«30.000 euros»: Olga Moreno ja ha posat preu

L'ex d'Antonio David Flores podria lucrar-se molt de la seva ruptura sentimental

La ruptura sentimental entre Olga Moreno i Antonio David Flores suscita molt d'interès. Mentre que ell ja s'ha pronunciat sobre la nova situació personal, l'andalusa ha preferit mantenir-se al marge. Per això, les seves declaracions són molt cotitzades pels mitjans i tots volen ser els primers a fer-se amb elles.

Les paraules d'Olga valen molts diners

Hi ha un gran interès a conèixer quina és la versió dels fets d'Olga Moreno, ja que més de dues dècades junts dona per a molt i això bé ho saben els mitjans de comunicació. Tots ells volen comptar amb la primícia de les declaracions de l'exparella d'Antonio David Flores, encara que el preu a pagar no sigui assequible per a totes les butxaques.

Segons 'Vanitatis', les primeres paraules de la guanyadora de 'Supervivientes 2021' al costat d'un posat seu podrien rondar els 30.000 euros o fins i tot més. Tot i això, per rebre aquesta suculenta quantitat, l'andalusa s'hauria de desmarcar completament d'Antonio David Flores.

Aquesta desvinculació amb el pare de la seva filla Lola té sentit. Segons el mateix mitjà, «el que suscita més interès ara és que se la percebi a ella com a víctima d'aquestes suposades infidelitats. Si ella mateixa reconeix que n'era conscient o que les ha descobert, les seves paraules tindrien molt més valor».

«Si el relat és tebi i no marca una línia vermella respecte a Antonio David, el valor seria sensiblement menor», afegeixen des de 'Vanitatis'.

Tot i que seria l'opció que més probabilitats té, Olga Moreno té una altra alternativa que li suposaria una quantitat de diners més gran, encara que la seva exposició mediàtica també s'incrementaria. És a dir, podria signar per un 'pack' de diversos reportatges.

Olga Moreno amb unes amigues el juliol de 2021
Olga Moreno podria guanyar molts diners si decideix parlar | GTRES

En aquest cas, l'andalusa s'embutxacaria al voltant de 60.000 euros, una xifra gens negligible per fer tres entrevistes parlant de la seva separació. Aquesta opció és habitual quan el personatge interessa molt i no es vol deixar escapar cap a la competència.

A més, a tot això, es podria sumar els diners per una aparició en un programa de 'Sábado Deluxe'. I és que, al contrari que el pare de la seva filla, ella no té vetada l'entrada a 'Mediaset'.

La seva història és rellevant, suscita molt d'interès i la protagonista compta amb una important legió de seguidors. Per aquest motiu, des de la cadena de Fuencarral podrien oferir-li una suculenta quantitat de diners i sumar-la a les primeres declaracions.

De moment, però, sembla que Olga Moreno està intentant pair tot el que està succeint a la seva vida les últimes setmanes. A hores d'ara, encara no se sap quina és la decisió que prendrà, si comptarà a cop de talonari la seva vida o preferirà segellar els seus llavis.

Les declaracions d'Antoni David no interessen econòmicament

Qui sí ja ha parlat sobre l'assumpte ha sigut el pare de Rocío i David Flores. No obstant això, les seves declaracions no susciten tant d'interès, ja que des que Rocío Carrasco va trencar el seu silenci, les paraules de l'exguàrdia civil no valen el mateix.

De fet, el panorama per a ell és prou complicat i no només per la docu-sèrie sobre Rociíto, sinó que l'ex d'Olga Moreno acaba de guanyar un judici a la productora de 'Sálvame' i de moment no té previst intervenir.

A més a més, enmig de totes les acusacions que ha rebut Antonio David, no hi ha cap mitjà que vulgui assumir el risc de publicar una entrevista seva en exclusiva.

Aquest sembla ser, entre altres, el motiu que ha portat el pare de Rocío Flores a obrir un canal de YouTube, que compta amb més de 50.000 subscriptors des de la seva obertura el passat 20 d'octubre.