Julia Janeiro en una imatge de les xarxes socials

Julia Janeiro en un moment crític: la filla de Jesulín encén les alarmes

Julia Janeiro travessa una situació delicada i necessita el suport incondicional dels seus pares

Julia Janeiro va convertir-se en notícia aquest dimarts passat, 2 de novembre, quan la van enxampar acudint a urgències. En concret, ho feia amb aspecte seriós i acompanyada pel seu xicot, el futbolista Álex Balboa.

Ràpidament, els reporters de 'Sálvame' van anar a buscar-la a l'Hospital General de Getafe i van trobar-la esperant a urgències. No obstant això, la filla de Jesulín de Ubrique va demanar que, per favor, la deixessin tranquil·la.

Segons sembla, Julia i el seu xicot s'haurien vist embolicats en una baralla i, després de l'altercat, van decidir anar al centre sanitari. 'Juls' presentava dolors en una espatlla i el braç, llavors van fer-li les proves pertinents. Tot i això, no és la primera vegada que la germana d'Andrea Janeiro ha hagut d'anar a urgències.

Julia Janeiro realment va estar embolicada en una baralla?

Després de la visita a l'hospital de fa un parell de dies, 'Sálvame' continua recopilant informació sobre la raó que la va portar a visitar el centre. Amb ella es trobava el seu xicot, el seu màxim suport a Getafe lluny de la seva família.

Segons va relatar un testimoni, Julia Janeiro va estar en una baralla després de la qual va decidir acudir a l'hospital. «Imagino que seria per al comunicat de lesions», expliquen. Allà, tant 'Juls' com el seu noi van passar tota la tarda: «Fins a les 21 o 21:30».

Sergi Ferré, desplaçat fins allà per demanar més informació, va explicar que no havia pogut contactar amb María José Campanario. I és que, encara que feia poc havien estat parlant, finalment, pel motiu que fos, la dona de Jesulín va preferir guardar silenci.

Imatge de Julia Janeiro en direcció a l'hospital
Julia Janeiro va anar a urgències fa uns dies | Europa Press

Tot i això, treballadors del centre sanitari afirmen que Julia va arribar amb «un dolor a l'espatlla i al braç», i li van fer unes radiografies.

Aquesta situació de Julia sorprèn molt els qui la coneixen, ja que asseguren que és una noia normal i corrent que «va molt al seu aire». «Ella no és de ficar-se en problemes, és una noia molt normal», expliquen. Per això crida molt l'atenció el fet que es veiés embolicada en una baralla.

Julia Janeiro travessa un «moment crític»

Dimecres passat, 'Sálvame' tornava a fer-se ressò de la notícia de Julia Janeiro en un intent de comprendre què li hauria passat. Kiko Hernández va ser l'encarregat de donar una informació que afegia més misteri i preocupació per la filla de Jesulín.

Pel que sembla no és la primera vegada que 'Juls' va a l'hospital, de fet les últimes setmanes les seves visites han estat recurrents. Segons el col·laborador, la jove estaria passant per un «moment crític», que manté en alerta als seus éssers estimats.

Julia Janeiro acompanyada per la seva mare després de la seva operació de pit
María José Campanario està molt pendent de la filla Julia | Europa Press

A més, no han sigut poques les vegades que María José Campanario i Jesulín han viatjat fins a Madrid per estar amb ella, cosa que també van fer els seus avis materns. «Fan molt bé els seus pares de venir a estar amb ella i acompanyar-la», deia Kiko.

«Ella està en un moment crític i necessita l'atenció i el suport dels seus pares», afegia. «Jo no tinc bona relació amb ells, però des d'aquí tot el meu suport, ells i 'Juls'», finalitzava sense voler entrar en més detalls.

Alhora, revelava que el que va passar dimarts no és un fet aïllat: «No és la primera vegada que va a l'hospital per diversos motius». Unes paraules que criden molt l'atenció i que deixen entreveure que alguna cosa greu està vivint la germana d'Andrea Janeiro.

Fins i tot el mateix Jorge Javier es mostrava sorprès per la informació i confessava no saber res del qual feia referència Kiko. Per la seva banda, el col·laborador va preferir guardar silenci i no revelar més informació.

Tanmateix, sigui el que sigui, és clar que tant Maria José com Jesulín estan al corrent del qual li passa a la seva filla. Encara que sigui un dur moment per a la jove, per sort, pot afrontar-lo amb l'ajuda de la seva família i el seu xicot.