Rocío i David Flores abraçats

La nit de Cap d'Any que sempre recordaran David i Rocío Flores

Una persona del passat de David Flores i Rocío Flores ha explicat detalls del Nadal que vivien

David i Rocío Flores fa un any que són notícia. Si fins aleshores s'havien mantingut en un anonimat relatiu, això ja és cosa del passat, especialment des de l'emissió de la sèrie documental de la mare, Rocío Carrasco, i de la separació del pare, Antonio David Flores. Ara es troben immersos en una infinitat de rumors relacionats amb Antonio David. Però per si no n'hi hagués prou, avui s'ha parlat del seu passat. En concret, del Nadal que passaven amb una família molt coneguda, la Campos.

Terelu parla del Nadal amb David i Rocío Flores

L'encarregada de revelar aquests records no ha estat cap altra que Terelu. El mes de setembre es va publicar que, per fi, María Teresa Campos havia aconseguit vendre casa seva, una mansió de què volia desprendre's per una qüestió econòmica i també pràctica. Precisament sobre aquest habitatge ha escrit ara la seva filla gran, Terelu, al bloc que té a la revista 'Lecturas'.

S'hi ha referit dient que la seva mare «va construir la casa, amb encert o sense, pensant que seria fruit de la seva vida i de la seva feina. La vida és plena de revessos, de disgustos, en què no pensem mai». «I menys ella», escriu, que no hauria pensat que «aquella llar que va crear amb tant esforç es convertiria en el seu pitjor enemic».

Terelu Campos
Terelu ha parlat de molts moments viscuts a la casa familiar | GTRES

Tot i això, la col·laboradora ha volgut quedar-se amb els bons moments viscuts a la casa. Entre aquests, els que va passar amb la seva amiga, la filla de 'La Jurado', i els seus fills. Així, ha explicat que a la casa «hem viscut caps d'any amb la meva família i la meva altra família: Rocío, Fidel i els seus fills. Les últimes vegades la seva filla ja no venia».

De la mateixa manera, ha recordat amb especial afecte algunes imatges que té d'aquests moments nadalencs. «M'emociono quan veig les fotos del seu fill, David, abraçat a mi com si no hi hagués un demà», escriu. Una emoció que no ha pogut evitar més d'una vegada en parlar públicament del jove. No només l'estima, sinó que sent profundament el que ha patit. Per exemple, no va poder evitar plorar quan va recordar que no el van deixar assistir al casament de Rocío i Fidel.

En aquest sentit, Terelu va manifestar a 'Viva la vida' que la consumia «saber que això ja no ho podria viure el nen mai més». «Li han pres la felicitat, i saber que això ja no pot passar és una frustració», reflexionava.

Desvela altres moments familiars viscuts a la mansió

Al seu article per al bloc també ha compartit amb els lectors més instants màgics que van tenir, com a la residència de la seva mare, de què en destacava la fascinació que va experimentar la seva filla, Alejandra Rubio, quan la va veure. A més, recordava un altre Nadal, quan la seva filla, molt petita, va poder veure arribar el Pare Noel a casa. «No puc arribar a expressar-vos la cara d'Alejandra quan el Pare Noel va aparèixer i li va donar les joguines. Espero que ho recordi tota la vida».

Terelu Campos veu amenaçada la seva familia
Terelu Campos recorda moments familiars | GTRES

Tot i això, Terelu ha reconegut que està feliç per la venda de la casa. «De tota l'enyorança i el record sempre hi ha alguna cosa bona, perquè fa anys que demanava a la meva mare que es mudés a prop de Madrid. És millor i més segur que sigui a prop dels seus», destacava. «Ara arribo a casa meva i a 500 metres, a la dreta, tinc la casa de la meva filla, i a l'esquerra, a 800 més, tindré la meva mare». «Al final», insistia, «de tot el que és dolent se'n treu una cosa bona, i tenir-la a prop és el més important».

María Teresa Campos, amb abric, sortint d'una clínica
Terelu està encantada de tenir a prop la seva mare | GTRES