Primer pla de Davd Bustamante en un plató de televisió

El secret de David Bustamante: pràcticament a la ruïna i tot en venda

David Bustamante travessa una difícil situació econòmica en els darrers mesos

David Bustamante és un dels artistes més mediàtics que hi ha a Espanya. El seu triomfal pas per 'Operación Triunfo' va llançar a la fama del de Sant Vicenç de la Barquera quan amb prou feines tenia dinou anys. Dues dècades més tard, el panorama que se li presenta a Bustamante no és el mateix que aleshores. Actualment, està immers en diversos projectes fora del món dels cercles musicals: està treballant en un musical i el podem veure a 'MasterChef Celebrity'.

En aquest programa, precisament, David està sorprenent en mostrar una cara ben diferent de l'habitual de cantant. Però tot i la seva versatilitat, l'exmarit de Paula Echevarría estaria passant per una complicada situació econòmica que retrauria els seus èxits en aquestes últimes dates.

Sense fer concerts des que va començar la pandèmia

Fa pocs dies, el programa 'Viva la vida' analitzava detalladament la situació dels comptes econòmics del cantant. Segons les dades abocades per l'espai que presenta Emma García, el famós no estaria passant una bona etapa en termes econòmics. De moment, sense concerts a causa de la pandèmia, els seus ingressos han provingut de la televisió, per la seva participació en diferents programes, com 'Bailando con las estrellas' o 'El desafío', a Antena 3, o 'Masterchef Celebrity', que s'emet des del setembre.

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
David Bustamante es recolza en Yana Olina en aquests delicats moments que viu a nivell econòmic | La Noticia Digital

Alhora, Bustamante farà de coach en el programa de talent musical 'La Voz Senior'. Com apuntàvem anteriorment, també treballa en el paper de Sam al musical 'Ghost', un musical molt sol·licitat pel públic per al qual amb prou feines queden entrades.

Números vermells i cases a la venda

Al terreny empresarial, David Bustamante té tres empreses que, segons alguns rumors, fa temps que estan inactives. Per això, a Bustamante no li donen cap mena d'ingressos des de fa temps. Una de les seves tres societats la porta el seu pare, Gervasio Bustamante i les altres dues, ell mateix. Tot i això, no ha presentat els números al Registre Mercantil, de la qual cosa es dedueix que aquestes dues empreses no generarien cap benefici.

A banda, el cantant tenia dos habitatges. Un, l'ha venut, i l'altre, continua a la venda. La casa que va compartir tants anys amb la seva exdona és la més difícil de posar al mercat, ja que li demanen 1,5 milions d'euros d'hipoteca. Per si fos poc, també tenia pendents dos embargaments. El primer de l'ajuntament de Villanueva de la Cañada, i un altre de l'Agència Tributària, que en total li demanaven més de 700.000 euros, encara que aquest problema ja ha quedat solucionat per a David.

David Bustamante, fart de ser «prejutjat» per tothom

A causa d'aquestes raons i de les crítiques dels seus haters, Bustamante va explotar fa poc al seu compte d'Instagram. Criticava que «faci el que faci sóc criticat, prejutjat i maltractat per molts, sóc bona persona i molt treballador. Tinc el mateix dret que qualsevol d'intentar prosperar, aprendre i treballar en allò que pugui o vulgui…». «La diferència entre tu i jo?», preguntava retòricament, «és que jo no paro de lluitar i treballar pels meus somnis. D'estudiar, d'esforçar-me, d'escoltar els que més en saben».

«I tu? Només escrius com un jutge amagat en l'anonimat que et brinden les xarxes socials. Aguanta, perquè no penso parar de seguir sent tal com sóc», sentenciava. Tot i això, les informacions revelades pel programa de Mediaset fan pensar que el cantant segueix, avui dia, en una complicada situació econòmica.