Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco, traumatitzat: «La teva mare és una p***»

Antonio David insultava Rocío Carrasco davant dels seus fills, David i Rocío Flores

David Flores Carrasco fa molt de temps que no té relació amb la seva mare, Rocío Carrasco. Ella assegura que no està preparada per reprendre el contacte amb els fills i que el seu equip de psicòlegs li ha desaconsellat que ho faci. Tot i això, ella no ha estat l'única víctima del drama, ja que el seu fill petit també ha patit molt. Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame', ha parlat amb un familiar directe d'Antonio David Flores, pare de David i exmarit de Rociíto.

El testimoni assegura que Antonio David insultava greument Carrasco davant dels seus fills, i que David Flores «estava traumatitzat» i no volia separar-se de la seva mare. Rocío Carrasco va denunciar, en el seu polèmic documental, que havia patit maltractaments físics i psicològics. Segons va explicar, el pare dels seus fills el trucava a hores intempestives per traumatitzar-la contra ella sense pietat. «M'amenaçava i m'insultava perquè em volia tornar boja, però no ho ha aconseguit», va relatar a Telecinco.

David Flores Carrasco suposadament ha estat testimoni d'aquestes trucades i de molts altres episodis que l'han deixat completament noquejat. Cal tenir en compte que pateix una malaltia psicològica i que és una persona força vulnerable, per això la tempestuosa separació dels seus pares l'ha afectat tant.

David Flores Carrasco, al límit: «plor i tristesa»

David Flores no ha perdut mai l'enllaç amb la seva mare biològica. De fet, ha donat la cara per ella més d'una vegada. Segons va explicar laseva mare, el jove es va enfrontar a Antonio David per intentar que frenés els seus atacs. Viatjant dins un cotxe, l'exguardia civil hauria començat a insultar Rociíto, cosa que el seu fill no va consentir.

Kiko Hernández garanteix que Antonio David Flores deia a David que «la teva mare és una pu**». Molts membres de la família han estat testimonis d'aquests episodis, i algú els ha explicat al col·laborador de 'Sálvame'. Diuen que el nét de Rocío Jurado va patir seqüeles força severes després de suportar durant anys que parlessin malament de la seva mare davant seu.

David Flores abraça Menuel Bedmar
David Flores passa per un mal moment | GTRES

Marta López, íntima amiga d'Olga Moreno, es va posar en contacte amb el David per preguntar-li sobre aquest tema. La tertuliana insisteix que el jove nega que el seu pare hagi insultat Rociíto en públic, però molts pensen que Marta no està sent sincera perquè vol protegir la guanyadora de 'Supervivientes 2021'. Rocío Carrasco ha aportat moltes proves que demostren els presumptes maltractaments psicològics que ha patit durant tants anys que, entre altres, li haurien provocat crisis d'angoixa.

David Flores Carrasco, preocupat: «No dormo»

David Flores mai no ha volgut fer mal a la seva mare, Rociíto, tot i que no ha amagat mai la seva bona relació amb Olga Moreno. El jove vol protegir la seva família i l'únic que pretén és que els seus progenitors enterrin la destral de guerra com més aviat millor. Curiosament, la seva mare va explicar que tenia problemes de son, pels quals utilitzava medicaments, i resulta que el seu fill podria tenir problemes semblants, ja que durant molt de temps ha suportat una situació insostenible.

Kiko Hernández assegura que Antonio David li deia directament a David que la seva mare era «una porca». Però l'exmarit d'Olga Moreno prendrà accions legals contra el col·laborador, ja que insisteix que ell no li ha faltat el respecte a Carrasco. Tot i això, hi ha molts testimonis que asseguren el contrari i que l'acusen de ser un autèntic monstre.