Primer pla d'Antonio David Flores amb la mirada perduda

L'altre vici que Antonio David Flores no ha aconseguit deixar

Antonio David Flores s'ha refugiat en la seva pitjor addicció després de la separació d'Olga Moreno

Antonio David Flores ha patit acusacions força greus al llarg de l'últim any. La seva filla gran, Rocío Flores, treballa com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' i ha hagut de donar la cara per ell més d'una vegada. Tot i això, ella no ha estat capaç de defensar el seu pare durant l'últim conflicte familiar i ha preferit guardar silenci.

Antonio David Flores és al punt de mira de la premsa, ja que s'estaria aprofitant dels seus fills per no entrar a la presó. Els enemics de Flores asseguren que té obsessió els diners i que faria qualsevol cosa per seguir sumant zeros als comptes bancaris.

A més, Rocío Flores ha perdut la paciència i ha optat per no entrar en més polèmiques, atreviment que ha obligat Antonio David a donar la cara. Són molts els periodistes que asseguren que tenen proves que l'exmarit de Rociíto ha estat infidel a Olga Moreno. María Patiño, presentadora de 'Socialité', assegura que fins i tot li va prometre el matrimoni a Marta Riesco, una de les seves suposades amants.

L'antic col·laborador de 'Sálvame' no només té afany per enriquir-se. A més, segons diverses fonts, pateix problemes seriosos de fidelitat i hauria traït Olga Moreno de manera reiterada. Per si aquests dos vicis fossin poc, en té un altre del qual no aconsegueix desprendre's: el tabac.

Antonio David estaria passant un mal moment
Antonio David estaria passant un mal moment | Cedida

Antonio David és fumador habitual i mai no ha intentat desprendre's de l'addicció a la nicotina. No seria estrany que les últimes setmanes hagi augmentat la intensitat d'aquest hàbit, ja que està més nerviós que mai. El seu exèrcit d'enemics no para de créixer i ja no té Olga Moreno per donar la cara per ell, així que el seu futur és força incert.

Antonio David Flores vol aprofitar-se d'Olga Moreno

Els periodistes de Telecinco se senten traïts pel pare de Rocío Flores, ja que pensen que els ha estat mentint durant molt de temps. Molts han fet front comú i han començat a investigar sobre la seva vida privada. Han descobert que no volia fer pública la seva última ruptura matrimonial per continuar aixoplugat a la bona fama d'Olga.

Tot i això, els seguidors de Rocío Carrasco també consideren que Moreno no és tan bona com vol fer entendre. Si més no, gran part del públic està al costat de l'empresària i aplaudeix tots els seus moviments. Antonio David ha perdut un gran suport havent-se separat d'ella, ja que ja no es podrà protegir en el seu poder mediàtic.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno | GTRES

 

Antonio David ha tocat fons, i segons fonts properes «no menja i no para de plorar». No seria estrany que s'estigués refugiant al tabac per superar la crisi. La seva filla Rocío també fuma, i de fet, aquest vici li va generar molts problemes amb Rocío Carrasco. El polèmic documental 'Contar la verdad para seguir viva' va treure a la llum els secrets més foscos de la néta de Rocío Jurado. Segons Carrasco, la seva filla fumava a l'habitació i apagava les cigarretes a sobre dels llençols per intentar provocar discussions.

Antonio David demana ajuda per superar els problemes

Antonio David Flores no té cap intenció de deixar de fumar, però sí que ha demanat ajuda per solucionar un dels seus grans conflictes. S'ha adonat que mantenir el silenci «ha estat un error», així que ha parlat amb un grup de reporters. Vol recuperar la confiança de la premsa per frenar l'assetjament que està rebent les darreres setmanes.

D'altra banda, tothom està esperant que Olga Moreno concedeixi una entrevista per donar la seva versió dels fets. Tot i això, aquest negoci podria veure's frustrat per les ordres que Antonio David hauria donat. Suposadament hauria demanat a la mare de la seva filla Lola que no alimenti l'escàndol perquè sap que el seu testimoni és definitiu.

L'empresària, segons la seva íntima amiga Marta López, no atacaria mai el seu exmarit per respecte pels seus fills. Tot i això, molts periodistes estan convençuts que té armes suficients per coronar-se vencedora d'aquesta batalla.