Olga Moreno

La reacció d'Olga Moreno en saber que Antonio David va utilitzar David Flores

La dissenyadora prefereix guardar silenci i no opinar sobre cap de les dues darreres portades de la revista 'Lecturas'

Per segona setmana consecutiva, Antonio David Flores ha protagonitzat la portada de la revista 'Lecturas'. Fa set dies, la coneguda publicació donava l'exclusiva de la separació matrimonial entre Olga Moreno i l'exguàrdia civil.

Ara, han tornat a sorprendre amb una nova suposada estratègia d'Antonio David per evitar la possible entrada a la presó en la seva lluita legal contra Rocío Carrasco.

La filla de Rocío Jurado va presentar una demanda contra el seu antic marit ja fa 3 anys. L'acusava de delictes d'insolvència punible i alçament de béns.

L'advocat demanava 80.000 euros per l'impagament de la pensió dels dos fills, una multa de 15 euros al dia durant 20 mesos i la pena de 4 anys de presó.

Una sèrie de «càstigs» dels quals l'excol·laborador de 'Sálvame' hauria intentat alliberar-se «utilitzant» els seus fills per evitar la intervenció a la presó .

Antonio David surt de comissaria

Encara que Rocío Carrasco no volgués ficar en batalles legals Rocío ni David Flores, segons apunta 'Lecturas', el seu pare tenia altres plans.

La revista confirma que el malagueny hauria dit expressament al seu fill que demanés un «favor al tribunal».

Es tractava ni més ni menys que d'un escrit per reclamar a la seva mare que el pagués per ser un dels fills a qui correspon directament la pensió.

Una petició que el jutge ja ha desestimat i que posa Antonio David en una situació veritablement complicada de cara a la justícia.

Olga Moreno reacciona davant les acusacions mediàtiques

Evidentment, davant la portada d'aquest matí, els mitjans de comunicació han volgut saber quina era l'opinió d'Olga Moreno.

La dissenyadora no s'ha pronunciat des que es va saber la presumpta separació entre ella i l'excol·laborador. Però tenint en compte la gravetat de l'acusació que «Antonio David fa servir els seus fills per evitar la presó», potser Olga voldria deixar alguna cosa clara.

Tanmateix, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' s'ha mostrat tan tranquil·la com de costum i ha evitat fer comentaris sobre la portada en qüestió.

Els reporters han assegurat que Olga segueix amb la seva rutina matinera i, com sempre, ha fet gala del silenci. Una tècnica aliada per no confirmar ni desmentir cap dels rumors que durant dies sobrevolen la parella.

Olga Moreno prefereix guardar silenci

Amb rostre seriós i mirada al capdavant, Moreno tampoc no ha volgut dir absolutament res sobre la seva suposada ruptura. Tot i això, diverses fonts properes asseguren que encara viuen plegats al seu domicili familiar.

Per acabar-ho d'adobar, s'han publicat unes imatges de la parella sopant, junts, el cap de setmana passat. Un fet que posaria en perill els suposats rumors de ruptura.

Els rumors d'una possible dona per pal·liar el buit del cor d'Antonio David sonaven amb força, com el de Marta Riesco. Però la parella prefereix mantenir-se el silenci. Potser, així, aconsegueixen fer creure al públic d'un divorci que realment no existeix.