Fotomuntatge de Nuria Bermúdez i Antonio David Flores

Nuria Bermúdez revela un altre secret d'Antonio David Flores: «molta complicitat»

La model ha parlat sense embuts després que se l'hagi relacionat amb l'excol·laborador de Telecinco

Aquests últims dies, Antonio David Flores ha sigut el gran protagonista de la premsa rosa. La notícia publicada en portada a 'Lecturas' que afirmava que Olga Moreno s'havien separat continua generant polèmica. Ara ha sortit el nom de Nuria Bermúdez, que ha parlat sobre una suposada aventura amb Antonio David als camerinos de Telecinco.

Dilluns a 'Sálvame' es va debatre molt sobre Marta Riesco, la suposada amant de l'exguàrdia civil, però ara ha sortit a la llum que l'excol·laboradora de 'A tu lado' i ell presumptament van tenir un afer.

Primer pla de la famosa
Asseguren que Nuria Bermúdez va tenir una aventura amb Antonio David Flores | Instagram

Fa uns dies, Isabel Ávila va explicar amb pèls i senyals les suposades trobades que va tenir al seu dia amb l'excol·laborador. I ara, la nova protagonista del culebró és Núria Bermúdez.

I és que Kike Calleja ha assegurat que l'ex de Dani Guiza va tenir un afer amb Antonio David als camerinos de Mediaset quan estava casat amb Olga Moreno.

Un testimoni assegura que Nuria Bermúdez i Antonio David Flores van tenir un afer a Telecinco

«Mentre eren a 'A tu lado', els van estar buscant perquè començava el directe i no apareixien, trigaven molt. Un de seguretat els va trobar i van sortir precipitats», explica un testimoni. «Ens vam quedar amb els ulls com taronges, i va haver d'entrar la companya de maquillatge perquè ell tenia tacada tota la boca del pintallavis de Nuria Bermúdez», ha assegurat.

Nuria Bermúdez va respondre a tot el que es va comentar dilluns passat a 'Sálvame'. «Sempre hem tingut una relació molt bona, de col·legues, de còmplices amb molt d'afecte. Jo no vull pujar a cap autobús ni vull que em relacionin amb res», va dir.

I també va afirmar: «Segur que he estat en un camerino amb el David, però per a parlar, perquè sempre hem tingut molt bona relació».

 

Així doncs, l'excol·laboradora de 'Crónicas Marcianas' i 'A tu lado' va donar el seu punt de vista sobre el que va explicar el testimoni. «No et puc confirmar gaire cosa més perquè no me'n recordo. Si et dic que si o que no, t'estic mentint», va dir, deixant en l'aire aquest suposat afer.

Nuria Bermúdez assegura que no vol «pujar a cap autobús ni a cap carro»

Aquest dimarts, Nuria va parlar amb 'La Razón' per a opinar sobre aquest tema. «No vull pujar a cap autobús ni a cap carro. Desmentir o confirmar res és entrar en un món al qual ja no pertanyo», comença dient Bermúdez.

Tant Nuria com Antonio David han estat en contacte durant els últims anys, tot i que ara fa molt que no es veuen. Així doncs, sorprèn el que la model ha dit sobre ell.

Foto del personatge sortint de comissaria
Relacionen Antonio David Flores amb Nuria Bermúdez per una història de fa anys | GTRES

I és que el record que en conserva està molt allunyat del que han manifestat altres dones que van estar amb ell. «Sempre hem tingut una relació de companys, d'afecte i molta complicitat. I l'Antonio David no té res a veure amb com se l'ha definit aquests últims mesos».

La nova vida de Nuria Bermúdez

Actualment, Bermúdez té una vida totalment diferent a la de fa anys. I és que viu molt tranquil·la i allunyada del focus mediàtic que tanta fama li va donar durant la dècada dels 2000.

Sempre amb els cinc sentits posats en el seu fill, Nuria va decidir prendre mesures legals contra Rocío Carrasco. I és que l'ex d'Antonio David va parlar d'ella i va fer afirmacions que, segons la representant de FIFA, no eren certes.