Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament

La foto que pot deixar Anabel Pantoja sense marit: «Es fan petons i es toquen»

Omar Sánchez podria haver sigut infidel a Anabel Pantoja

L'1 d'octubre, Anabel Pantoja i Omar Sánchez es van casar. Després d'esquivar molts obstacles, van celebrar l'enllaç a l'illa canària de La Graciosa amb una cerimònia molt romàntica, i des de llavors se'ls ha vist molt contents i enamorats.

No obstant això, aquesta felicitat podria acabar molt aviat, segons el que es va explicar ahir a 'Sálvame', on ella treballa. El programa disposava d'alguns vídeos, a més d'altres que se li estan oferint, molt comprometedors per al canari. Sí, perquè, segons sembla, aquests enregistraments podrien demostrar que ha sigut infidel a la seva dona.

Omar Sánchez, nuvi d'Anabel Pantoja, després de guanyar el joc del líder a 'Supervivientes'
Segons una informació, Omar Sánchez podria haver enganyat Anabel Pantoja | Telecinco

Anabel Pantoja és víctima d'una presumpta infidelitat

Anabel estava tranquil·la a casa veient el programa de Telecinco quan es va emportar una sorpresa inesperada. Van anunciar que l'escaleta del dia s'interrompria per l'última notícia que els havia arribat Jorge Javier Vázquezva ser qui ho va dir: «Ens acaba d'arribar una informació».

I Kiko Hernández va afegir: «Està tot documentat i amb vídeos. Flipareu. És molt fort».

 

Belén Esteban, que s'acabava d'assabentar de la bomba informativa que tot seguit deixarien anar a plató, estava al·lucinant. Tant és així que no va poder evitar les llàgrimes. «Em fa moltíssima pena. M'he quedat bloquejada, no puc dir res», va manifestar.

«Mai m'hauria imaginat el que m'acaben d'explicar. Al cap només tinc una persona que estimo amb bogeria. S'enfonsarà», va afegir fent referència a Anabel, de qui és molt amiga.

Aleshores, Kiko finalment va donar la notícia. El tertulià va explicar que Omar havia estat deslleial a Anabel.

Va afirmar que dos germans el van gravar durant una nit de festa en un local. Suposadament, tenen sis vídeos on queda palès que havia estat tontejant amb una noia.

Jorge Javier va dir: «Fins ara hem rebut dos vídeos. A més, tenim un testimoni que ens explica amb pèls i senyals tot el que va passar aquella nit».

Tot seguit, Hernández va prendre la paraula per a relatar com havia passat tot. Va dir: «Rebo un missatge d'algú que em diu que l'Omar ha sigut infidel a Anabel i que ho ha vist amb els ulls propis. Em diu que ell i el seu germà tenen uns vídeos on se'l veu en un bar amb una noia».

«També em diu: "Els vídeos que té el meu germà són demolidors. En aquests es fan petons i es toquen per tot arreu. I a l'últim vídeo es veu com la noia entra al lavabo, Omar va darrere seu i, després de quinze minuts, surten junts”», va afegir el col·laborador.

«Això és el que m'ha dit el noi, i després m'ha enviat els dos primers vídeos. Falten els altres quatre, pels quals demanen molta pasta. Diuen que tenen un valor informatiu bestial perquè Anabel i el seu marit s'acaben de casar», va concloure.

Després de donar pas a algunes imatges on es veia el surfista molt proper amb una noia, el presentador va voler fer una reflexió. Va exposar: «És veritat que hi ha hagut una infidelitat per part del 'negro' o hi ha algú interessat a destrossar el recent estrenat matrimoni d'Anabel amb un material fals?».

Anabel Pantoja fa les primeres declaracions

Com és lògic, la neboda d'Isabel Pantoja va ser informada per Belén del que estava passant a plató. I, després de la conversa, Esteban va dir: «He parlat amb ella, i la veritat és que m'he quedat molt tranquil·la. Sap perfectament quin dia va ser perquè estaven en una zona de les Canàries on hi ha moltes discoteques».

«L'he vist molt tranquil·la. Estava més preocupada per mi, per com m'he posat. M'ha dit que estaven de festa i que Omar va a una discoteca del costat a saludar una amiga».

Aleshores Vázquez va manifestar: «Com pot saber quin dia era si encara no havíem emès les imatges?». I a això va afegir: «Només van sortir un dia?».

Caldrà esperar a veure si 'Sálvame' aconsegueix els altres vídeos i així sortim de dubtes respecte a la suposada infidelitat. A les gravacions que s'han emès només es veu el canari parlant afectuosament amb una dona que podria ser perfectament una amiga.