Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i Alejandra Rubio

Andrea Janeiro i Alejandra Rubio ja no són íntimes amigues: alguna cosa s'ha trencat

Andrea Janeiro va ser molt amiga d'Alejandra Rubio, però actualment no tenen relació

Andrea Janeiro va prendre una decisió molt important quan va aconseguir la majoria d'edat: marxar fora d'Espanya i renunciar a la fama dels pares. Tot i que no vol formar part del món del cor, hi ha gent que en sap moltes coses, com ara Alejandra Rubio.

La filla de Terelu Campos va ser íntima amiga d'Andreíta, però actualment amb prou feines hi tenen relació. I és que Andrea Janeiro s'ha distanciat de tot el que la pugui situar al centre de la polèmica, ja que no vol cridar l'atenció.

Com que Alejandra treballa a 'Viva la vida', programa que Emma García presenta els caps de setmana a Telecinco, considera que tenir contacte amb la tertuliana és força perillós, ja que podria utilitzar certa informació dins del món televisiu.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Alejandra Rubio s'ha convertit en una cara fonamental dins de Telecinco | GTRES

Alejandra Rubio va començar a col·laborar en espais televisius perquè era la neta de María Teresa Campos. Tot i això, el temps ha anat passant i s'ha convertit en un personatge amb entitat pròpia. És íntima amiga dels famosos del moment, així que no necessita els cognoms per ser una col·laboradora atractiva per als directors de 'Mediaset'.

Andrea Janeiro no confia en Alejandra Rubio

Belén Esteban i Terelu Campos compartien representant: Toño Sanchís, un dels millors professionals de l'època. Totes dues gaudien d'una relació especial fora de càmeres i les filles, que tenen una edat similar, van fer amistat.

Durant uns anys van passar molt de temps juntes perquè compartien aficions, per exemple a totes dues els encantava la música. És més, Toño Sanchís va portar Alejandra i Andreíta al concert de Justin Bieber, un conegut cantant americà que va conquistar la filla de Belén.

Per la seva banda, la neta de Teresa Campos va accedir a acompanyar la seva amiga a l'espectacle perquè sabia la il·lusió que li feia conèixer-lo, ja que el representant va aconseguir que l'artista hi passés una estona, sent testimonis les xarxes socials d'aquesta trobada.

La col·laboradora d'Emma García és una de les grans 'influencers' del moment, així que comparteix moments de la seva vida a Instagram. Tot i que Andrea respecta aquesta professió, prefereix allunyar-se de tot allò que tingui a veure amb l'exposició mediàtica. És conscient que estar al costat de la filla de Terelu despertaria un gran enrenou televisiu i això és justament el que no vol.

Alejandra segueix sentint una gran estima per la seva antiga companya de concerts, així que no dubta a donar-hi la cara quan és necessari. Andreíta està a la boca de tots perquè la seva mare, Belén Esteban, ha parlat de Julia Janeiro, la seva germana per part de pare. Davant d'això, la neta de María Teresa no ha trigat a recordar que la seva vella amiga no s'hi ha pronunciat mai.

Muntatge amb mare i filla
Belén Esteban vol protegir la seva filla Andreíta | Catalunya Diari

Rubio intenta recuperar la relació amb Andrea, però aquesta es nega a tenir contacte amb algú que pugui posar en perill la seva intimitat, ja que és conscient que les seves paraules estarien molt ben pagades i té por de ser traïda. Per tant, no confia en ningú que estigui vinculat a Telecinco ni en cap mitjà de comunicació, raó per la qual està distant amb Julia Janeiro.

Alejandra Rubio amaga secrets de molts famosos

Andrea Janeiro no oblida que la seva amiga de la infància treballa ara en un dels espais televisius més reeixits del moment. Així mateix, sap que la premsa està pendent de tots els moviments de la col·laboradora i si reprenen la relació, seria un autèntic escàndol.

Avui dia, Alejandra ha perdut gran part de la seva intimitat perquè tots els seus passos són retransmesos a la televisió. No obstant això, la filla de Terelu Campos no només hi és a 'Viva la vida' perquè és un personatge força perseguit, sinó perquè amaga secrets de molts famosos amb els quals guarda una estreta relació, com ara Gloria Camila.

Afortunadament, però, Andreíta no està disposada a córrer aquest risc i fa molt de temps que no manté cap mena de contacte amb la que va ser la seva amiga de la infància.