La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

Letícia se'n surt amb la seva: la reina Sofia es queda (de moment) a Grècia

La reina Letícia no té bona relació amb l'emèrita

Le reina mai ha tingut bona relació amb la seva sogra, la reina emèrita Sofia, i ja no ho amaga. Durant un temps van intentar guardar les aparences, però és més que evident que a l'àmbit privat amb prou feines tenen contacte.

Letícia Ortiz no va ser ben rebuda a la família reial perquè Sofia i el seu marit, Joan Carles, pensaven que posaria en perill la monarquia. Estaven convençuts que no estaria a l'altura i van tenir diversos gestos amb ella que van acabar amb la seva paciència.

Primer pla de la Reina Sofia en un acte públic
La reina emèrita té problemes amb Letícia Ortiz | GTRES

Felip VI sempre s'ha esforçat perquè la seva mare accepti Letícia, tot i que els seus intents no han servit per a res. L'emèrita passa molt de temps a La Zarzuela, però amb prou feines coincideix amb la seva nora i sempre que pot se'n va del palau.

La mare del rei actualment és a Grècia, el seu país d'origen, perquè va ser convidada al casament el seu nebot, Philippos de Grècia. Segons ha sortit publicat, passarà una temporada allà, així que se salvarà de bregar amb Ortiz durant bastants dies.

Letícia aconsegueix distanciar-se de la reina emèrita

El rei ha intentat posar ordre entre la seva mare i la seva dona, però la situació se li ha quedat gran. La mare de les seves filles té molt de caràcter, i és ella qui imposa les normes.

Letícia va aconseguir fer-se respectar a La Zarzuela, palau on la seva sogra resideix durant les temporades que passa a Espanya. Segons fonts properes, intenten no tenir contacte, però quan coincideixen la tensió es palpa a l'ambient i es creen moments incòmodes.

La reina Letizia i la reina Sofia caminant dies després de la seva discussió a la catedral de Palma
La reina Letícia no vol tenir relació amb Sofia | EFE

Sofia no està còmoda amb la seva nora, tot i que el pas del temps ha solucionat molts problemes que hi havia entre elles. Per aquest motiu, ha pensat que el millor era instal·lar-se uns dies a Grècia i gaudir de la família.

Estima molt el seu nebot Philippos, que defineix com un home exemplar que té «tot el millor de la família”. Tenint en compte la pandèmia del coronavirus, al casament no hi ha hagut gaire gent, però Sofia i la seva filla Elena hi estaven convidades.

Sofia gaudeix de l'art del seu país

La mare de Felip VI s'ha reunit amb la seva germana, la princesa Irene, i juntes han visitat el Museu Bizantí i Cristià d'Atenes. Han estat rebudes per la directora del centre, Katerina Delaporta, i per l'alcalde de la ciutat de Naupacte, Vasilios Guizas.

Sofia compte té una reputació excel·lent a Grècia, i la premsa en parla molt bé sempre que visita el país. Molts mitjans s'han fet ressò de la visita que ha fet al museu i han especulat sobre el temps que romandrà fora d'Espanya.

Segons ha sortit publicat, l'emèrita ha decidit allargar l'estada perquè feia temps que no visitava la família. La infanta Elena, que també és molt familiar, l'ha acompanyat en aquest viatge ple de retrobaments.