Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos

Edmundo Arrocet dona el cop de gràcia a les Campos: «Necessitaran diners»

L'ex de María Teresa Campos ha respost amb duresa els atacs de la família

Les Campos segueixen generant polèmica. I és que, si bé fa una setmana María Teresa Campos trencava el seu silenci i carregava amb duresa contra Edmundo Arrocet, ara ell li ha tornat el cop.

La matriarca del clan recorria al seu home de confiança, Gustavo, per fer front a tantes especulacions i rumors. I la veritat és que el xòfer no deixava cap as sota la màniga, jutjant amb duresa al còmic.

«Teresa no pot quedar com una mentidera», assenyalava a l'entrevista. «Edmundo mai s'hauria imaginat que jo parlés i ell ha jugat amb això. Però ho havia de fer perquè no podia estar més temps callat sabent tot el que sé mentre ell explica mentida rere mentida de Teresa».

L'home de confiança de la Campos feia fins i tot l'impossible per defensar la seva cap: «No pot quedar on la vol deixar Bigote. No ho puc acceptar».

Edmundo 'Bigote' Arrocet a l'entrada del jutjat
Edmundo Arrocet no s'ha quedat de braços plegats | GTRES

«La veritable cara d'Edmundo és molt diferent», advertia Gustavo. «Ella ha plorat moltíssim amb aquesta relació. L'he vist destrossada, però estava molt enamorada».

I és que el xòfer es mostrava implacable amb l'humorista: «Volia fer negoci des del principi amb la relació». «És un professional de l'amor i la llàgrima, un actor de melodrama, però no és creïble».

«Una cosa és el que es veu i una altra el que és. Res a veure», prosseguia deixant Arrocet per terra. A més, revelava detalls com que «Edmundo demanava als cambrers que els asseguessin on eren els paparazzis, perquè així els fotografiessin».

«Em vaig adonar que era un interessat i molt poc de fiar», remarcava. Unes fortes acusacions davant de les quals l'ex de María Teresa no es quedava de braços plegats.

Bigoti Arrocet i Maria Teresa Campos
Bigote Arrocet i María Teresa Campos van mantenir una relació durant 6 anys | Agències
 

Edmundo Arrocet respon a María Teresa Campos

Davant d'aquestes paraules, Edmundo li ha respost de la mateixa manera. «Ni ho he llegit ni tinc intenció de llegir-ho. El que explica Gustavo no m'amarga l'existència, però per què no diu la veritat», deia sobre l'entrevista.

De fet, mostrava missatges al telèfon en què es veia certa cordialitat. «Alguna cosa hi ha d'haver darrere, necessitaran diners...», ha opinat el còmic sobre la intencionalitat darrere de l'exclusiva. «Amb el que tinc i guanyo, mantinc aquesta família i 30 més».

I referent a un possible retrobament entre ell i Campos, assenyalava que en algun moment es tornaran a veure les cares, «però no tinc pressa ni una imperiosa necessitat».

D'altra banda, tornava a remarcar el gran afecte que segueix tenint-li a la periodista: «Com no estimaré la Teresa? Ha estat a la meva vida sis anys, sempre l'estimaré. Tindré una conversa amb ella. Mai diré una paraula dolenta d'algú a qui he tingut afecte», sostenia.

Terelu Campos i Bigoti Arrocet
Terelu Campos i Bigote Arrocet haurien aclarit les seves diferències | Catalunya Diari

Així mateix, insistia que té la consciència molt tranquil·la: «Dormo com un nadó. Soc un ignorant. Si menteixen, em faig el boig i prou».

«No m'agrada discutir. Jo contesto a la premsa i després posen el que volen. A mi no em fan mal perquè m'és indiferent», afegia.

«Per què menteixen tant?», es preguntava. «No cal inventar, cal demostrar». A més, Edmundo lamentava que només se'l conegués pels escàndols de la seva vida privada i no per la seva carrera artística.

«A la gent no li interessa una persona que sigui bona», destacava dolgut. I, d'altra banda, assegurava que la relació amb Terelu Campos passava per un bon moment.

«Amb Terelu he parlat, em truca i ens enviem missatges. Amb Terelu no tinc res. A la seva filla l'adoro i parlem de vegades», reconeixia.

Mentre que, per contra, la situació amb Carmen Borrego és més que distant. «La Borrego no ha rebut missatges a la seva vida. Només fa coses per guanyar-se els directors».