La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

Letícia, trista sense Elionor: El detall d'aquesta setmana que ha cridat l'atenció

La consort s'allunya temporalment de les seves tasques per aprofitar el màxim temps possible amb la seva filla gran

No hi ha res més complicat per a una mare que haver de dir 'adeu' temporalment a la seva filla. Això mateix ha passat a la reina Letícia, que s'ha vist obligada a separar-se de la seva estimadíssima Elionor després que posés rumb a Gal·les.

Allà serà on es prepararà per ser la futura reina d'Espanya, concretament a l'UWC Atlantic College. Un col·legi que ha estat immers en la polèmica durant els últims dies per les festes LGTBI que s'hi han celebrat.

I és que, aprofitant que al Regne Unit hi ha dies festius i que havia de tornar a la seva terra natal per cobrir alguns esdeveniments, Elionor s'ha deixat veure de nou pel nostre país.

Aquestes vacances són batejades com el tradicional 'October break'. Per això, la princesa gaudeix des del 22 d'octubre passat d'un descans de les seves tasques estudiantils que s'estendrà fins al pròxim 31 d'octubre.

Justament aquest és el dia en què la primogènita de Felip VI farà 16 anys. Una data molt especial, ja que podrà compartir-la envoltada dels seus éssers estimats, encara que per finalitzar-la, haurà de tornar a posar rumb a Gal·les.

Però encara queden uns dies per gaudir de la família, i com no podia ser d'una altra manera, la reina Letícia també aprofitarà per fer una 'aturada' a la seva agenda.

Letizia i Leonor aprofitaran el temps juntes

Letícia decideix prendre's un descans per Elionor

La consort només ha tingut dos actes institucionals aquesta setmana. De fet és molta casualitat, tenint en compte que és just la data en què Elionor estarà de tornada a casa, encara que això sí, temporalment.

Dilluns passat vam poder veure al rei Felip tornant a cobrir els seus respectius esdeveniments, però no va ser fins dijous quan la reina va visitar Pontevedra per fer entrega del Premi Princesa de Girona a un col·legi.

Un dia després, divendres, va tancar la seva agenda d'octubre amb l'assistència a la XXI Edició del Festival de Cinema 'Òpera Prima' a la ciutat de Tudela, a Navarra.

Llavors, tot apunta que ha estat decisió expressa de la mateixa Letícia el fet de minimitzar els seus compromisos al màxim per poder gaudir de més temps en família. I és que ja són dos mesos sense la companyia de la seva filla diàriament, i cada període de vacances és bo per posar-se al dia.

No obstant això, que passin tant de temps separades no vol dir que el contacte entre totes dues sigui nul, ja que tant la reina com la princesa Elionor han mantingut constantment el contacte per via telefònica. Però és evident que un retrobament és molt millor que qualsevol mena de tecnologia. 

Per tant, no hi ha dubte que aquests dies serviran perquè totes dues s'expliquin tot al detall, i perquè la princesa pugui tornar a veure la resta dels seus familiars i amics.

Tot i que aquest pla de noies en tota regla compta amb la gran absència de la infanta Sofia, qui ha hagut d'anar durant tota la setmana a les classes del col·legi santa Maria dels Rosers. No obstant això, segur que podran aprofitar les tardes al màxim.

La polèmica foto d'Alexia d'Holanda a la festa LGTBI del col·legi

Així tot, aprofitarà la reina Letícia per assabentar-se millor sobre com són les famoses festes que se celebren a l'escola d'Elionor? Tenint en compte que aquestes festes han estat a l'ull de l'huracà en els darrers dies, la divisió d'opinions ha estat servida.

D'una banda, sembla que la part més monàrquica del nostre país no està gaire d'acord amb l'elecció del col·legi que els reis han fet per a la seva filla gran. Així ho explicava el mateix Jaime Peñafiel en una columna. A més, també va fer al·lusió a una de les companyes de la princesa, Alexia d'Holanda, a qui descriu com una «joveneta amb desimboltura davant de la càmera».