Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Olga Moreno

Antonio David i Olga Moreno arriben a un acord que no comprèn ningú

Antonio David i Olga Moreno tenen un objectiu establert

Antonio David Flores i Olga Moreno continuen esquivant la premsa després de complir-se una setmana des que va saltar la seva separació als mitjans de comunicació. I és que durant aquests set dies, no s'ha parlat d'una altra cosa als platós de televisió i les hipòtesis sobre els fets s'acumulen.

Mentrestant, els protagonistes segueixen sense pronunciar-s'hi. Ni confirmen ni desmenteixen, simplement callen davant de les preguntes dels periodistes. A Olga se l'ha vist diverses vegades fent encàrrecs, però no hi ha rastre d'Antonio David.

L'excol·laborador s'ha tancat a casa seva i ha desconnectat el mòbil per evitar l'angoixa, mentre crea el seu puzle per pensar el pas següent. Segons sembla, la reacció de l'actual matrimoni respondria a un acord amb un objectiu clar.

Foto de la parella
Antonio David i Olga Moreno pacten guardar silenci | GTRES

L'acord entre Antonio David i Olga Moreno

Però fins quan l'exguarda civil i la dissenyadora poden guardar silenci? Doncs de moment fins que l'estratègia estigui ben definida. La parella que durant anys ha viscut de les exclusives d'Antonio David, ara es manté en silenci.

La notícia de la separació va revolucionar la premsa rosa i ara és el tema que ocupa l'escaleta de la majoria dels programes. Però el que més ha cridat l'atenció és l'escrupolós silenci que guarden Antonio David i Olga Moreno.

Ningú entén aquest canvi d'actitud després d'anys concedint entrevistes, i les especulacions sobre què el motiva són diverses. L'excol·laborador ha viscut durant anys de vendre la seva vida privada i ara, de cop i volta, calla davant de la notícia més comentada.

«Hi ha un pacte de silenci entre Olga i David per no confirmar la seva separació», comentava Kiko Matamoros a 'Sábado Deluxe'. Així, sembla que l'exguàrdia civil i la dissenyadora haurien arribat a un acord per no pronunciar-se sobre la separació i seguint les recomanacions legals.

Antonio David sortint dels jutjats
El matrimoni guarda silenci a petició del seu advocat | GTRES

Antonio David i Olga es troben en una guerra judicial després de l'emissió del documental de la seva exdona, per això no els convindria pronunciar-se ara. Així que, l'advocat els ha aconsellat callar amb un objectiu clar: denunciar.

L'objectiu d'Antonio David

Si alguna cosa va cridar l'atenció dels col·laboradors, va ser veure Antonio David acudint a una comissaria el mateix dia que se'n va publicar la separació. No obstant això, ho va fer a última hora de la tarda coincidint amb la fi de 'Sálvame'.

Per què no va acudir al matí quan es va publicar la notícia? Doncs perquè simplement va esperar per veure què es comentava al programa on va treballar. I és que Antonio David no és aliè a allò que s'està especulant i està prenent nota de tot per buscar una possible demanda.

Segons comenta el diari 'ABC', l'encara matrimoni estaria pensant a seguir l'exemple de José María Aznar i Ana Botella. En concret, l'any 2005 va saltar la notícia de la ruptura de la parella de polítics i l'expresident va demandar.

Foto del personatge sortint de comissaria
Antonio David sortint de comissaria quan va saltar la notícia de la separació | GTRES

En aquesta ocasió van guanyar, i Telecinco, que es va fer ressò de la notícia, va haver de desemborsar 180.000 euros. «La llibertat d'informació no pot en aquest cas prevaler sobre el dret a l'honor i a la intimitat personal i familiar», deia la interlocutòria.

Així doncs, la intenció d'Antonio David seria continuar engrandint la guerra que manté amb 'Mediaset', per treure'n el màxim profit. Tot i això, en aquest cas es tracta de personatges públics que han venut la seva vida i fins i tot a la seva família, a la premsa. Per això, no s'entén la seva recent actitud.

L'exguardia civil ja va advertir que no descansaria fins que tots i cadascun dels que van carregar contra ell després del documental ho paguessin, i sembla que complirà la seva amenaça comptant amb el suport d'Olga Moreno que s'ha sumat al pacte de silenci. Un silenci que, segons expliquen, afavoreix més a Antonio David que a ella, ja que el malagueny torna a exercir el paper de víctima.