Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rocío Carrasco i David Flores

Rocío Carrasco intentarà recuperar el seu fill David Flores: «Ha estat un error»

La separació d'Antonio David i Olga Moreno ho ha canviat tot

Fa molt de temps que Rocío Carrasco no té relació amb el seu fill petit, David Flores, concretament des que Antonio David va aconseguir la seva custòdia. Tot anava bé fins que l'exguardia civil ha confirmat que ha trencat el seu matrimoni amb Olga Moreno.

Davant d'això, Rocío Carrasco està preocupada pel benestar de David Flores, ja que ningú sap què passarà amb ell després de la separació. Així mateix, fa uns mesos, la nova reina del feminisme va assegurar que no havia perdut l'esperança i que en algun moment voldria recuperar la seva família.

De fet, David Flores Carrasco no ha estat mai enemic de la seva mare, és més, ha donat la cara per ella en moments realment compromesos. Així doncs, Rociíto sap que sempre ha comptat amb el suport del seu fill, motiu pel qual podria aprofitar els últims esdeveniments per acostar-s'hi.

Muntatge amb Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha de resoldre els problemes judicials | GTRES/CD

Alguns periodistes insinuen que la separació d'Antonio David Flores i Olga Moreno canviarà per sempre la vida del net de Rocío Jurado. Sí, perquè el noi gaudia d'un vincle molt estret amb la madrastra, i en poc temps deixarà de viure al seu costat.

Alhora, l'exmarit de Rociíto ha trencat el seu silenci per compartir amb la premsa la dramàtica situació que està vivint la família. Tot i que no volia donar declaracions, pensa que estar callat «ha estat un error» perquè els seus enemics especulen massa.

Els defensors de Rocío estan convençuts que aquest és el moment perfecte perquè David Flores Carrasco torni amb la mare. Tot i això, la protagonista d'aquesta història encara no s'ha pronunciat perquè està centrada en els seus problemes legals.

Rocío Carrasco, al rescat de David Flores: «Un any de merda»

Rociíto és conscient que el seu fill pateix una malaltia que el converteix en una persona força vulnerable. Però, després de les últimes declaracions de Rocío Flores, la seva filla gran, s'ha adonat que el jove està passant un moment delicat.

Rocío ha tornat al seu lloc de treball, 'El programa de Ana Rosa', i ha confessat que estava sent «un any de merda», ja que arran de l'estrena del polèmic documental de la seva mare, 'Explicar la verdad para seguir viva', els problemes no han fet més que créixer.

David Flores Carrasco a Màlaga el 15 de febrer del 2020
David Flores està patint per la separació d'Antonio David i Olga Moreno | Gtres

David Flores Carrasco s'ha convertit en la víctima més vulnerable, ja que la seva delicada situació no permet defensar-se. Per això, alguns mitjans asseguren que l'hereva de la Jurado està cansada i que farà un pas endavant per ajudar al seu fill petit.

Encara que la nova reina del feminisme va confessar que estava seguint un tractament psicològic i encara no estava preparada per fer certs passos. Tot i això, la seva relació amb David sempre ha estat diferent, així que estaria disposada a fer certs esforços.

David Flores Carrasco està desorientat: «Som una família»

Rocío i David Flore abraçats
Rocío i David Flores molt afectats després del divorci del pare | Catalunya Diari

Rocío Carrasco va revelar a la seva docu-sèrie que sempre havia gaudit d'un vincle especial amb el seu fill David perquè era un nen «molt afectuós» i «tremendament llest» que s'adonava de tot perquè tenia «una sensibilitat especial».

Tanmateix, Olga Moreno ha estat per a David una segona mare, però en els pròxims dies oficialitzarà el seu divorci amb Antonio David Flores. Però, és possible, que l'exmarit de Rociíto estigués endarrerint la confirmació de la notícia perquè tenia por de perdre la custòdia del jove.

A més, Antonio David ha deixat clar que el divorci s'ha produït en termes amistosos perquè no vol que ningú es preocupi pels seus fills. Rocío Flores ha fet unes declaracions que recolzen aquesta teoria: «Som una família i passi el que passi, això seguirà sent així».

Malgrat les seves paraules, el net de 'la Més Gran' està desorientat perquè no entén què està passant al seu voltant. Així que, Rociíto farà tot el possible per no desestabilitzar-lo, alhora que farà tots els passos que calguin a l'ombra.