Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco, traït pel seu pare: «Antonio David va vendre la seva malaltia»

Antonio David Flores ha estat acusat de jugar amb la intimitat del seu fill

David Flores Carrasco s'ha convertit en una de les cares més buscades des que la seva mare, Rocío Carrasco, el va situar al punt de mira. El polèmic documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha fet que tots els focus apuntin al net de Rocío Jurado.

El jove pateix una malaltia, anomenada síndrome d'Angelman, que fa que sigui molt vulnerable, per això Rociíto va patir tant quan va perdre la custòdia.

David Flores plorant amb la seva germana
David està passant un moment força delicat | GTRES

Antonio David Flores ha estat acusat de manipular el seu fill malalt per fer mal a l'hereva de 'la més gran'. Tot i això, el jove sent adoració per ell, i sempre que se'ls veu junts semblen estar molt units.

David Flores Carrasco podria estar decebut

Antonio David Flores està en boca de tothom des que s'ha separat d'Olga Moreno, i els seus enemics han aprofitat per atacar-lo. Els col·laboradors de 'Sálvame' asseguren que «va vendre la malaltia del seu fill” per tal d'amagar unes fotografies bastant delicades.

Carlota Corredera ha donat veracitat a aquest rumor i ha aportat dades que situen l'exmarit de Rociíto en una posició molt compromesa. Assegura que va concedir una entrevista per a parlar de les deficiències de David Flores a canvi que la premsa bloquegés un tema delicat.

Seguint la informació de la presentadora, Antonio David Flores va ser fotografiat amb una persona durant el matrimoni amb Olga Moreno, i quan es va assabentar de l'existència del material, no va parar fins que va trobar la manera de fer un intercanvi que afavorís les dues parts.

Rocío i David Flore abraçats
David Flores és víctima dels tripijocs del seu pare | La Noticia Digital

Rocío Carrasco no volia fer pública la malaltia de David, però el seu exmarit va incomplir les normes per a salvar la relació amb Olga. Els defensors de l'excol·laborador de 'Sálvame' exigeixen que Carlota aporti proves del que ha explicat.

 

David Flores no entén el que passa i cada cop rep informacions més controvertides. Alguns tertulians de Telecinco, com José Antonio Avilés, asseguren que Antonio David no vol que el seu fill segueixi l'actualitat televisiva.

Antonio David Flores no només ha traït el seu fill

Rocío Carrasco va parlar amb molta discreció de les necessitats que tenia el seu fill petit perquè no volia atemptar contra la seva intimitat. Únicament va dir que era «un nen especial» i que haver-lo tingut era el millor que li havia passat mai.

Antonio David té pensa d'una altra manera, així que no li va tremolar el pols a l'hora de parlar sobre la malaltia de David. Carlota Corredera garanteix que no és la primera vegada que l'exguàrdiacivil traeix algú, i ha revelat els noms de les dues víctimes més recents.

Antonio David Flores molt enfadat
Antonio David s'ha guanyat la desconfiança de tots els seus companys | GTRES

L'antic col·laborador de 'Sálvame' va participar en un joc, anomenat 'Quiero dinero', que consistia a respondre a una sèrie de preguntes. I una estava relacionada amb la vida sentimental del seu millor amic dins de Telecinco: Rafa Mora.

Aquest atreviment va costar molt car a Rafa, ja que els espectadors del programa es van assabentar d'una suposada infidelitat per part de Rafa a la seva parella, Macarena, que va posar en perill la relació. Carlota assegura que va ser l'exmarit de Rociíto qui va demanar a la direcció que indagués sobre aquest tema.

L'altra presumpta traïció té com a protagonista un torero: José Antonio Canales. El pare de David Flores va fer pública una informació que va destrossar la vida sentimental del seu company. Va portar Telecinco a una dona, Cynthia Martínez, que assegurava haver tingut una relació secreta amb el destre.