La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro, en perill en descobrir el secret de la seva família: «17.600 euros»

Andrea Janeiro no aconsegueix estar al marge dels escàndols familiars

Andrea Janeiro va prendre una decisió molt important quan va aconseguir la majoria d'edat: emetre un comunicat recordant-ne l'anonimat. I és que la filla de Belén Esteban no vol ser un personatge públic, per això va informar als reporters del perill que correrien si no respectaven la seva decisió.

En canvi, Julia Janeiro, la seva germana, no ha tingut la mateixa sort perquè ella sí que s'ha convertit en objectiu de la premsa del cor. Els enemics de María José Campanario, la seva mare, asseguren que la jove està encantada amb la fama, i de fet vol treballar com a 'influencer'. A diferència d'Andreíta, Julia ha concedit declaracions per defensar-se dels atacs que rep.

D'altra banda, Andrea Janeiro té un comportament força coherent, ja que en cap moment s'ha vist temptada a trencar el seu silenci. No obstant això, la seva família continua protagonitzant escàndols força sonats en els quals s'ha vist involucrada moltes vegades. I ara, l'última persona a situar la noia al punt de mira ha estat Julia Janeiro.

L'equip de recerca de 'Viva la Vida' ha realitzat un informe força compromès, ja que la seva intenció era descobrir els secrets de la filla de Maria José Campanario. Així, han aconseguit que la noia trenqui el seu silenci, encara que no tenen permís per emetre les imatges.

Una reportera d'Emma García assegura que ha parlat amb Julia darrere de les càmeres i que li ha aconsellat que desmenteixi alguns rumors. De fet, la germana d'Andreita semblava estar «molt alliçonada», així que ha respost de manera contundent. «Jo no he de quedar bé amb ningú», ha dit a la reportera de Telecinco.

Andrea Janeiro es queda sense alè: «17.600 euros»

La filla de Belén Esteban torna a estar en boca de tothom després de l'últim escàndol que ha protagonitzat la seva germana Julia. Recordem que fa un temps va decidir sotmetre's a una operació de petit que suposadament li ha pagat Jesulín de Ubrique. Tot i això, aquest no és l'únic caprici que ha finançat l'ex de 'la princesa del poble'.

Muntatge amb les cares d'Andrea Janeiro i Julia Janeiro
Andrea Janeiro té bona relació amb la germana Julia | Catalunya Diari

Una periodista de 'Viva la Vida' ha descobert que Julia Janeiro està cursant un cicle formatiu d'Activitats Comercials. El preu d'aquesta formació puja als 10.000 euros anuals, quantitat que suposadament també paguen els pares. Però, si no n'hi hagués prou, la noia viu en un pis de lloguer en què el seu preu no és assolible per a totes les butxaques.

Els col·laboradors d'Emma s'han quedat sense paraules quan han escoltat els diners exactes que Jesulín es gasta a la seva filla: «17.600 euros». Davant d'aquesta situació tan injusta, Belén Esteban no es quedarà callada, ja que, recordem, que el torero únicament es limita a pagar la pensió que correspon a Andrea, sense cap despesa extra.

Julia Janeiro exigeix respecte: «No pensa deixar de fer servir Instagram»

La reportera que ha investigat Julia Janeiro ha tingut l'oportunitat de conèixer-la millor i té clar una cosa: és una noia amb molt de caràcter. Assegura que és conscient de l'enrenou que causen les seves xarxes socials, però «no pensa deixar de fer servir Instagram». Pel que sembla, se sent molt còmoda amb la seva feina d''influencer' i exigeix rebre el mateix respecte que està donant.

Andrea Janeiro podria estar força preocupada, ja que sempre ha tingut una estreta relació amb la seva germana. Actualment totes dues es troben al punt de mira, perquè allò que faci una li repercuteix a l'altra. Llavors, no seria estrany que Belén Esteban prengués cartes en l'assumpte per protegir la seva petita.

Andreíta vol estar al marge de la popularitat, però no aconsegueix que els periodistes oblidin que pertany a la família Janeiro. Així mateix, no hi ha cap mena de dubte que 'la princesa del poble' començarà una nova guerra. I és que María José Campanario intentarà protegir la seva filla, ja que sap que després de la investigació de 'Viva la Vida' corre un gran perill.