Primer pla de Marta Riesco somrient

El missatge de Marta Riesco sobre Antonio David que ha esborrat: el tenim

Surt a la llum la carta que tots volien veure sobre la suposada relació entre Antonio David i Marta Riesco

Fa dues setmanes que Antonio David i Olga Moreno estan al punt de mira des que se n'anunciés la seva separació. I és que des que va sortir aquesta bomba informativa van començar a aparèixer rumors de suposades infidelitats de l'exguardia civil. Alguns apuntaven a Marta Riesco, reportera a 'El programa de Ana Rosa', a qui ja se la va relacionar amb Antonio David.

Tots els mitjans tenien un objectiu, que no era altre que conèixer una mica més la seva forma de vida i el llarg passat. Després de la pressió mediàtica a la qual va veure's sotmesa, Marta va emetre un comunicat a la televisió el dilluns 25 d'octubre.

En aquest text, demanava respecte perquè ella no és «una persona pública». Però, com que alguns l'han tret a la palestra, hi va haver un altre comunicat previ a l'oficial. I ara un programa de Telecinco ha tret a la llum el seu contingut.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges amb Marta Riesco en una festa
Desvelen el comunicat que Marta Riesco no volia publicar sobre Antonio David | Gtres / Telecinco

Així, 'Viva la vida' ha destapat la carta que va escriure Riesco i que mai havia vist la llum fins ara. A més, hi ha un comunicat datat el 23 d'octubre i que va difondre de forma interna a les seves xarxes socials.

Per tant, ara sabem que entre els dos esmentats n'hi va haver un altre, el diumenge 24 d'octubre, que Marta va publicar i esborrar del seu Instagram pocs minuts després.

Destapen el comunicat esborrat de Marta Riesco sobre Antonio David

L'espai presentat per Emma García va publicar el text ocult que va escriure Marta Riesco al seu compte d'Instagram. Parlem d'un missatge menys protocol·lari que l'oficial i que el programa de Telecinco ha pogut recuperar en exclusiva.

«Fa quatre dies que estic sotmesa a un assetjament totalment insuportable per part d'alguns mitjans de comunicació. Se m'està ridiculitzant, vexant, ficant-se amb el meu físic del passat. Que si estava tensa l'altre dia fent el directe, que les meves companyes estan esmolant ganivets per a parlar de mi», començava el text.

Marta Riesco i Antonio David
Marta Riesco va esborrar un missatge més visceral que l'oficial sobre la suposada relació amb Antonio David | Catalunya Diari

«Amics em truquen en directe des dels seus programes amb sorna perquè entri al drap. Els meus propis companys amb qui vaig començar a posar micròfons. No volen saber com estic, sinó fer carnassa d'una persona que és 'trending topic' sense haver-ho volgut», es lamentava Riesco.

«Jo que estimo la meva professió i que des de fa deu anys no faig altra cosa que treballar i lluitar per convertir-me en allò que sempre he somiat, en una bona periodista... M'han assenyalat amb la lletra Escarlata, no pensen parar», continuava el comunicat esborrat.

«On són ara les feministes per demanar que no se'm qüestioni i ridiculitzi?»

«Si entro, criticaran que ho faci, i si no entro serà perquè tinc molt a callar», afegia. «On són les feministes ara ajudant-me a defensar la meva feina?».

«On són ara les feministes per demanar que no se'm qüestioni i ridiculitzi? On són aquelles persones que van jurar i perjurar que mai tornarien a exercir una violència mediàtica sobre algú, que mai jutjarien una dona sense escoltar-la?», es preguntava.

Foto de la presentadora
Surt a la llum el comunicat esborrat de l'Instagram de Marta Riesco | Cedida

«Durant les últimes hores que sobrevisc a base de pastilles que frenen l'ansietat que tinc. Jo, que soc una noia feliç i treballadora. Què he fet perquè em feu això?», es preguntava.

«Gràcies a Deu tinc tot el meu equip donant-me suport i dient-me que em posi un paraigua. Que això passarà, però, per què no paren? Només per l'audiència?», es lamentava.

El comunicat finalitzava amb un contundent «prou ja amb aquest assetjament i enderrocament i aneu darrere dels personatges que es guanyen la vida així. A cop d'exclusiva i 'reality', que jo estaré com sempre, subjectant-los el micro si em deixeu».