Omar Montes, un dels cantants més escoltats a Spotify a Espanya, mirant a càmera amb gorra i samarreta de Versace

L'ascens meteòric d'Omar Montes: del barri a estrenar el seu propi documental

El 12 de novembre s'estrena la seva sèrie-documental 'El principito es Omar Montes' a Amazon Prime

Omar Montes s'ha convertit des de fa uns anys en l'ullet dret de mitja Espanya. El seu carisma i la seva espontaneïtat han aconseguit robar el cor de tots els fans que el segueixen i omplen els seus concerts allà on va. Per això no és estrany que la seva història hagi captivat tanta gent i s'hagi fet realitat en forma de documental.

Una història de superació personal

'El principito es Omar Montes' arribarà a Amazon Prime el 12 de novembre i serà recollida mitjançant quatre capítols. Una docu-sèrie en què el de 'Pan Bendito' farà un viatge de descoberta personal repassant els llocs i les persones que han marcat la seva vida.

Omar Montes ensenyant el puny a la càmera
Omar Montes ensenyant el puny a la càmera | GTRES

Aquesta producció inclou íntegrament l'explicació del «fenomen Omar Montes», el cantant espanyol més escoltat a Spotify a Espanya. Des de la seva manera de cantar i fer vibrar el públic amb el seu estil musical fins a l'estètica que configura la personalitat del cantant.

D'altra banda, descobrirem també que la vida del famós artista no sempre ha estat de color de rosa i que darrere de tota la seva fama s'amaga un noi de barri amb una història difícil. Llavors, l'ascens meteòric d'Omar Montes es veurà explicat detalladament donant resposta a moltes de les preguntes que ha generat en aquest darrer temps.

A més, el cantant explicarà en primícia com ha estat el procés d'enregistrament del seu pròxim disc, el qual pot convertir-lo en el màxim exponent de la música urbana del nostre país.

Com gestiona la fama? Com ha aconseguit triomfar sortint del seu humil barri? Com planteja els seus projectes de futur? On troba inspiració? Aquestes i moltes altres preguntes trobaran resposta a 'El principito es Omar Montes', donant llum a la història de l'artista des dels inicis fins a l'actualitat.

Els inicis d'Omar Montes

Omar Montes va saltar a la palestra l'any 2013 al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' on va asseure's per pretendre Lola Ortiz. Ja aleshores l'artista es mostrava com un noi de barri senzill amb una carrera consolidada al món de la boxa.

Tot i que el seu pas pel programa va ser curt, l'actual cantant ja va deixar anar alguna riallada entre el públic gràcies a la seva gràcia natural. Més tard, va començar amb la seva carrera musical de la mà del productor Moncho Chavea amb què va començar a gravar cançons per a bodes gitanes.

«Guanyàvem 50 euros per cançó», va confessar l'artista en una entrevista. Tot i que ara segur que guanya molt més, ja que l'ascens d'Omar Montes ha estat progressiu i ha aconseguit escalar de mica en mica cap al cim.

Omar Montes va recórrer a l'empelt de pèl el 2018, abans de deixar Chabelita

Va ser en 2017 quan l'artista va provar sort a la música i va crear la seva primera cançó titulada 'Conmigo' al costat del seu productor, Moncho Chavea. Aquest tema va sonar a totes les discoteques i li va aportar una mica de fama a l'hora d'endinsar-se al panorama musical.

Però el seu veritable salt a la fama es va produir arran de la seva relació amb la filla d'Isabel Pantoja, ja que li va permetre posar cara i ulls a les seves cançons. I és que, tal com ha comentat ell mateix alguna vegada, a la gent li costava relacionar-lo amb les seves cançons.

Un gran descobriment mediàtic

La relació amb la filla de la 'tonadillera' li va permetre acostar-se al món dels 'realities' i la televisió, enamorant als espectadors amb les seves ocurrències i el seu llenguatge tan característic. 'Culebro', 'Illuminati', 'Mortaja' van ser petites 'perles' que ens va deixar el de Carabanchel durant el seu pas per televisió.

Un cop finalitzada la seva relació amb Isa Pantoja, el cantant va entrar al 'reality' 'Supervivientes' i va demostrar la seva vàlua proclamant-se guanyador. Una victòria que va ser merescuda per a alguns i injusta per a altres perquè se li va atribuir el mèrit a Isabel Pantoja, que va demanar a l'audiència que votessin per Omar.

Omar Montes a l'illa de Supervivents

Establert al cim

Després de sortir de l'illa a Omar Montes se li va anar desprenent l'etiqueta d''ex de la filla d'Isabel Pantoja' gràcies als seus propis mèrits musicals. Després de 'Supervivientes' tot el que ha fet el cantant ha estat sinònim d'èxit des de les seves aparicions al mig fins a la seva música.

Actualment és l'artista més escoltat a Spotify a Espanya i els discos d'or i de platí llueixen a les parets de casa seva a Pan Bendito. A més, té diversos projectes televisius a la vista com a jurat del conegut format 'Idol Kids' i altres aparicions pendents de confirmació.

També, ha estat de viatge a Colòmbia aquests darrers dies, gravant col·laboracions amb artistes de talla mundial com a Kevin Roldán, Ovi o C.R.O.

Així doncs, la consolidació d'Omar Montes com a estrella musical ja és un fet. Sí, perquè la seva vida ha fet un gir de 360°, situant-lo al capdamunt tal com havia somiat des de petit.

Però aconseguirà seguir damunt del cim molts anys més? El temps ho dirà. De moment, però, sembla que l'artista va per molt bon camí i n'és una prova l'estrena de la seva nova sèrie-documental.