Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco, enfonsat per haver perdut Olga Moreno: «Jo no soc la seva mare»

David Flores és la gran víctima de la separació d'Olga i Antonio David

David Flores és una de les persones que més ha sentit la ruptura d'Antonio David, el seu pare, i d'Olga, la seva segona mare. El jove fa anys va deixar de tenir relació amb Rocío Carrasco, la seva mare biològica, i la dona del seu pare va ocupar el lloc vacant.

El noi sempre ha estat en un segon pla, ja que pateix una malaltia que fa que sigui molt vulnerable. Tot i això, el documental que Rociíto va protagonitzar a Telecinco el va situar al centre de la notícia.

Molts periodistes asseguren que el net de Rocío Jurado està desitjant reprendre el contacte amb la seva mare, però que Antonio David li ho impedeix. Durant aquest temps ha donat suport a Olga Moreno, tot i que fa uns mesos que estan distanciats pels últims esdeveniments.

David Flores amb l'aspecte seriós amb Olga Moreno d'esquena en un balcó
David Flores i Olga Moreno estaven molt units | GTRES

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' suposadament s'ha assabentat que el seu marit, Antonio David Flores, li ha estat infidel més d'una vegada. Abans de viatjar a Hondures va decidir trencar amb ell, però no va dir res per a protegir la seva família. No volia que ningú pensés que s'havia divorciat per les declaracions que Carrasco estava fent a la polèmica docusèrie.

David Flores és conscient que la seva vida ha fet un gir de 180 graus, perquè a partir d'ara ja no podrà passar tant de temps amb Olga. L'empresària sempre ha promès que mai se separaria del jove, tot i que ha arribat un punt en què no vol tenir més problemes. És possible que renunciï a tenir cura del jove per no despertar el malestar de la seva veritable mare, Rocío Carrasco.

David Flores Carrasco ho perd tot

Des que va tornar de 'Supervivientes 2021', Olga Moreno només ha concedit una entrevista. Va parlar en un programa que Telecinco va preparar exclusivament per a ella, i les declaracions que va fer no van deixar ningú indiferent. Entre altres coses, va assegurar que ella no anava de «mare coratge» de David Flores perquè «jo no soc la seva mare».

L'andalusa sempre ha deixat clar que Rocío Carrasco és la veritable mare de David. «Jo només soc la dona del seu pare», va dir en una ocasió. No vol treure el lloc a ningú, però no pot evitar donar afecte al jove, ja que pensa que té moltes carències afectives. Assegura que el net de Rocío Jurado «és molt afectuós» i que no entén per què no té contacte amb part de la família.

Olga Moreno amb unes amigues el juliol de 2021
Olga Moreno vol protegir la família | GTRES

Olga no vol tenir problemes amb els seus enemics, ja que està centrada a protegir la seva filla biològica, Lola Flores, de la tempesta mediàtica. La separació amb Antonio David ha generat molt enrenou, i la nena, que només té vuit anys, també està patint molt.

Olga Moreno té por: «Sembla que estic cometent un delicte»

David Flores Carrasco ha demostrat públicament que adora la seva madrastra. La primera i única vegada que ha trepitjat un plató de televisió va ser per a reunir-se amb ella. Olga també estima molt el jove, però té por de despertar la ira de la seva veritable mare, Rociíto.

L'empresària va intentar acostar-se a la seva gran enemiga després de guanyar 'Supervivientes 2021', i només ho va fer pel bé de David. «M'he posat a la pell de Rocío des del minut u, però sembla que donant afecte a aquests nens estic cometent un delicte. Aquests nens necessitaven molt d'afecte, i jo els he portat al metge dia sí i dia també», va declarar a Telecinco.

David Flores és molt intel·ligent, i no ha trigat a adonar-se de la situació. Sap que quan Olga i Antonio David formalitzin la separació, perdrà un dels seus grans suports. És possible que segueixi a prop de Moreno, ja que tots dos viuen a Màlaga, però res tornarà a ser com abans.