Bertín Osborne somrient a càmera

Salten totes les alarmes sobre Kike, el fill malalt de Bertín Osborne

El presentador de televisió va arribar a patir molt per la vida del jove

Bertín Osborne continua amb la seva gira promocional pels platós de televisió. Dimecres va presentar a El Hormiguero el seu nou treball que commemora els seus 40 anys sobre els escenaris. I aquest diumenge va ser el torn de Viva la vida , on va tenir temps per confessar detalls de la seva vida privada.

A més de cantar un nou tema va concedir una entrevista a Emma García, a qui va confessar els problemes de salut del seu fill Kike. Recentment, el jove li va donar un ensurt important, i no va tenir problemes a comentar-ho.

Bertín es va mostrar tal com és, camperol i sincer. No li va acabar d'agradar que la presentadora i els col·laboradors estiguessin disfressats amb motiu de la festa de Halloween. Confessava que no era capaç de "reconèixer cap" dels tertulians entre bruixes i calaveres.

Se li acumulen els mals moments

Va explicar que era una tradició importada dels Estats Units que no li feia gens de gràcia. "Això és una americanada, que l'hem adoptat fa deu anys, i a mi em sembla una 'fantasmada' de pilotes", va assenyalar. D'aquesta manera tan contundent rebutjava la possibilitat de disfressar-se com la resta dels presents.

Els mals moments se li han acumulat al cantant de ranxeres durant les últimes setmanes. Al problema amb Kike, se li suma la mort de la seva amiga Mercedes Domecq. No només era una gran confident, també la prima de la seva primera esposa.

En un primer moment, Bertín Osborne va contemplar la possibilitat d'anul·lar els seus plans de promoció. Així ho va confirmar a l'espai de Pablo Motos, però també va pensar en allò que ella voldria. Tenia clar que l'animaria a seguir endavant amb el calendari d'entrevistes.

Una persona molt important a la seva vida ha estat i segueix sent Fabiola. Tot i la separació, intenta tenir una relació molt cordial amb ella, sobretot pels nens. Tot i que ell resideix a Andalusia, fa tot el que pot per anar a Madrid dues o tres vegades per setmana.

Primer pla de Fabiola Martínez
Bertín manté una relació cordial amb Fabiola tot i haver-se separat | GTRES

Intenta passar el màxim temps possible amb els seus fills, cosa que demostra que és un pare compromès. Amb la seva exparella és tan bona la relació que fins i tot mitja hora abans del programa havien estat junts.

L'última crisi patida per Kike encara és present a la memòria dels dos. Sembla que encara trigarà un temps a oblidar-se'n.

"De seguida es recupera, però ens espantem molt", reconeix. Diu que "li posen alguna cosa perquè es calmi i després et mira amb els ulls ajustats i diu ja està".

Bertín Osborne que viure les crisis del seu fill és dur

Suportar aquesta situació resulta molt ingrat per a qualsevol pare. "Viure'l és duríssim", admetia Bertín Osborne. Són petits ensurts que dona de tant en tant.

L'optimisme i vitalitat que desprèn l'artista no es veu alterat per res, que tracta de treure'n importància.

Kike és un jove de 14 anys que sempre està sa, que no pateix un refredat des de fa molt de temps. El seu pare revela que el secret és poder controlar tot el que menja, amb una alimentació ecològica.

"No sap què és el sucre, ni el blat ni els lactis, mai s'ha posat dolent", afegia. Tot al contrari que el seu germà, que com qualsevol jove de la seva edat es veu obligat a trepitjar la consulta del metge amb regularitat.

Kike, per part seva, compta amb un estat envejable. I només aquestes petites crisis aconsegueixen desestabilitzar-lo.

Bertín també va tenir temps per parlar de l'amor. De moment li tanques les portes i descarta començar una nova relació. Assenyala que en parella és un autèntic "desastre".

Més d'una vegada ha comentat que estaria obert a una possible reconciliació amb el seu ex. Però de moment tot apunta que li tocarà esperar. Aquesta capacitat que té per “dispersar-se” és un dels motius que van motivar la separació de Fabiola Martínez.