Arantxa de Benito en un primer pla

Arantxa de Benito, enfonsada: 'Ha mort massa jove'

La mediàtica ha patit una pèrdua molt important a la seva vida

Arantxa de Benito ha viscut un any complicat, per les polèmiques que ha generat la seva filla, Zayra. Primer, carregant contra Sálvame, i segon per les festes realitzades en plena pandèmia.

Tot i això, el tràngol més dolorós que està afrontant en aquests últims mesos és el que travessa ara. El que ha passat és que ha perdut una persona molt important a la seva vida. Ens referim a la seva cunyada que, segons explica La Razón , ha mort a causa d'una llarga malaltia.

Arantxa de Benito està destrossada

Les últimes hores estan sent molt dures per a Arantxa per la pèrdua de la dona del seu germà. L'estimava moltíssim i tenien una relació molt estreta. Malgrat el dolor que està patint en aquests moments, s'ha volgut acomiadar públicament d'ella.

Per això, no ha dubtat a dedicar-li unes emotives paraules, com si fos un comiat. Les ha escrit al seu compte d'Instagram, on suma més de 68.000 seguidors.

En concret, ha compartit una fotografia de les dues juntes, en què ella li fa un petó a l'amiga que acaba de perdre. I aquesta instantània l'ha acompanyat del text següent: “Et beso l'ànima. Bon viatge, amiga”.

En aquest punt ha afegit: “Avui al cel hi ha un àngel tocant els palmells. És ella, Karlis, la 'chucrut'!!”.

Així mateix, no ha dubtat a donar a conèixer tots els valors i virtuts de la seva cunyada. La seva manera de fer-ho ha estat dient: “Apassionada amb tot el que feia, amb un cor enorme i generós. Sempre estenent la mà als altres i creient en allò que tant li costava a la resta entendre”.

“Aleshores, treia tota la seva força i lluitava fins al final. I així has anat avui, lluitant fins al final, regalant-nos una meravellosa lliçó de vida. Gràcies 'gordi'”.

Per acabar-ne l'homenatge, l'ex de Guti ha dit: “Sempre estaràs i viuràs en mi. T'estimo 'cuñaaa'”.

Un sentit homenatge que ha conclòs incorporant diversos hashtags que defineixen l'enllaç que mantenia amb aquella i el que sent. Ha escrit “Gràcies per tot”, “Cuidaré sempre de tu” i “Et trobaré a faltar molt”. Això sense oblidar altres com “ànima”, “cor” i “família”.

Arantxa de Benito rep el condol de seguidors i amics

Després de publicar aquest missatge, Arantxa ha rebut el condol de molts dels seus fans. Així, li han deixat comentaris com “Ho sento molt. Una abraçada forta de tot el meu cor”. Per descomptat, sense passar per alt aquests altres: “Gran i eterna” o “Ho sento molt, afecte. Molt ànim”.

De la mateixa manera, companys de professió i amics han volgut mostrar-li el seu afecte en aquest moment tan dolorós. Aquest ha estat el cas de la 'Influencer' Anita Matamoros o de les actrius Marta Valverde i Carola Baleztena.