Princesa Elionor en un discurs.

La princesa Elionor fa 16 anys: Els dos xicots que ja ha tingut

Elionor de Borbó s'està convertint en una dona adulta, i això genera força preocupació en la reina Letícia, pels possibles escàndols que puguin aparèixer

Elionor de Borbó ha començat una nova vida lluny d'Espanya. La jove està gaudint de la seva estada en un internat britànic i diversos mitjans asseguren fins i tot que ha trobat l'amor gràcies a un dels seus companys.

La jove princesa s'ha convertit en tota una celebritat, motiu pel qual la premsa estrangera es fa ressò de tots els seus moviments. Tot i que alguns membres de la seva família no tenen bona fama, ella ha aconseguit guanyar-se el respecte i l'afecte de gairebé tothom.

Alguns periodistes han investigat la intimitat de l'hereva i han descobert la raó per la qual està tan a gust al Regne Unit. Suposadament, està sortint amb un noi que no és conscient dels seus orígens monàrquics. Amb tot, sembla que aquesta no seria la primera relació sentimental de la jove.

La reina Letícia es va quedar sense alè quan va descobrir que la seva filla gran havia mantingut un contacte molt estret amb un jove. Aquesta notícia va saltar a la llum el 2020 i tots coincidien en el mateix. “La reina ha posat el crit al cel”, informaven els mitjans especialitzats.

Elionor de Borbó ja té 16 anys i molts asseguren que ja ha tingut “dos xicots estables”. El primer pertanyia a una “família adinerada de Madrid”, però la relació va acabar poc després de començar. Tot i això, amb el noi que ha conegut a Gal·les estaria totalment il·lusionada.

Elionor té por de ser descoberta: “Llocs luxosos”

Elionor de Borbó ha estat educada amb un objectiu molt clar: ser l'hereva al tron espanyol. Els seus pares, Felip i Letícia, tenen clar que la princesa no pot cometre determinats errors. Per aquest motiu, quan va començar a sortir amb el seu primer nuvi, la reina va imposar unes normes molt concretes.

Caras , una revista argentina molt coneguda, va assegurar que la relació d'Elionor era un secret de domini públic entre l'alta societat madrilenya. La neta de Joan Carles I va conèixer el seu primer nuvi al prestigiós centre escolar Santa Maria de los Rosales, on tots dos estudiaven. Molts paparazzis van seguir els passos de la parella i els van enxampar en situacions que enfadarien Letizia.

Primer pla de Letícia Ortiz amb posat seriós
Letícia es preocupa per la seva filla, que ja té 16 anys | Cedida

La princesa “va ser vista amb la seva parella als llocs més luxosos i exclusius de Madrid”, segons va informar la publicació esmentada. L'afortunat "tindria una posició econòmica acabalada perquè és membre d'una de les famílies més adinerades de la capital". Seguint les dades aportades, el rei Felip VI no tenia cap problema que la seva filla gaudís del seu temps lliure.

Letícia sap millor que ningú el mal que poden fer determinats rumors, per això és tan curosa amb la intimitat d'Elionor. La seva filla, suposadament, tenia por de compartir els seus sentiments amb la reina perquè era conscient que s'estava jugant un bon càstig.

Elionor de Borbó troba l'amor al Regne Unit

La filla de Letícia ha fet 16 anys i tots els mitjans de comunicació s'han fet ressò del seu gran canvi. Ha passat de nena a dona d'un moment a l'altre i gran part de la seva evolució és deguda a la formació que està rebent al Regne Unit. Els reis van triar un centre escolar on la princesa pogués ser lliure i conèixer altres cultures.

L'hereva està gaudint molt de l'experiència i ha conegut un jove que, segons expliquen, s'ha convertit en el segon xicot. De moment no han sortit publicades gaires dades, ja que tots els alumnes de l'internat gaudeixen d'una estricta privadesa. Suposadament, s'han conegut durant una de les jornades que el centre prepara per a la integració dels alumnes.

La reina Letícia està al marge d'aquesta possible relació, entre altres coses perquè la seva filla ha desenvolupat un caràcter força fort. Segons els experts en monarquia, la princesa gaudeix d'un temperament exemplar i actualment pren decisions pròpies i encertades.