Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales

Kiko Rivera no es talla ni davant d'Irene Rosales: «Li agraden totes»

El DJ ha confessat públicament que li agrada molt tontejar amb les noies que coneix gràcies a la seva feina

Kiko Rivera i Irene Rosales han reaparegut als mitjans, i ho han fet molt lluny de Telecinco. La parella ha apostat per un programa molt entretingut de la televisió gallega, 'Land Rober'.

Allà el DJ s'ha deixat anar i s'ha mostrat més desenfadat i divertit que mai. Tant és així, que fins i tot se n'ha anat de la llengua parlant de temes tan íntims com les relacions sexuals que té amb Irene.

«Amb dues nenes es folla poc», revelava mig de broma. Tot i que va voler aclarir que aquesta escassa vida sexual no es deu a que no en tinguin ganes, almenys per part seva.

Foto de la parella
Kiko Rivera i Irene Rosales | GTRES
 

«La que no hi posa interès és ella», reconeixia davant de milers d'espectadors i de la cara de pocs amics de la seva dona.

I, a sobre, «van i ens enxampen», seguia explicant Rivera. Cosa que no ha fet gaire gràcia a la seva dona. A més, no va tenir cap problema a reconèixer davant seu que li encanta flirtejar. «Li agraden totes», apuntava Rosales.

«Totes, totes no m'agraden, el que passa és que la nit...», remarcava Kiko seguint-li el joc.

Kiko Rivera i Irene Rosales resolen els rumors de crisi

Els rumors sobre la suposada crisi que travessa la parella no s'han deixat de succeir durant les últimes setmanes. Això, sumat a les especulacions que han sorgit sobre una possible recaiguda del fill d'Isabel Pantoja a les addiccions.

Fa poc, Kiko i Irene van celebrar el cinquè aniversari de casament. I també van aprofitar per a recordar la manera tan curiosa com es van conèixer fa vuit anys, a través d'un amic en comú.

Kiko Rivera, amb barba, mira fixament a càmera somrient
Kiko Rivera assegura que la seva dona és el millor que li ha passat mai | GTRES

Segons la sevillana, al principi desconfiava del seu marit, i li va costar aconseguir-la. «Irene és el millor que m'ha passat a la vida», assegurava Kiko.

«Ens vam fer amics quan vaig sortir al seu primer videoclip, a la cançó 'Así soy yo'», relatava Irene al programa.

«Vam quedar perquè m'expliqués una mica com seria el videoclip, es va quedar adormit perquè havia sortit de festa la nit anterior i li vaig dir que allà es quedava», va dir entre rialles. «Que a mi no em plantava, que se'n busqués una altra».

Així, va destacar que resultava irònic que vuit anys després hagués sortit per primera vegada en un dels seus videoclips.

A més, aquesta vegada ho han portat d'una manera més bonica i seriosa. «Estem feliços i amb dues filles», insistia el DJ. Una bona manera de desmentir els rumors que apuntaven a una crisi.

Irene ja havia advertit que no permetria que es diguessin mentides sobre el seu matrimoni i que confiava «al 100%» en Kiko Rivera. I han aprofitat el retorn televisiu per a deixar-ho ben clar.

Foto de mare i fill
Kiko Rivera i Isabel Pantoja haurien propiciat un acostament i posat fi a la guerra | Mediaset

D'altra banda, el fill d'Isabel Pantoja no va poder evitar pronunciar-se sobre el tema del moment, la guerra familiar.

«A Cantora hi ha entreteniment per a estona", assegurava entre rialles. «Estem tenint més contacte», afegia en referència a la seva mare.

 

Tot i això, des de la mort de 'doña Ana', el DJ no ha tornat a visitar la cupletista. «Ho està allargant», asseguren a 'El programa de Ana Rosa'.

Això sí, no va fer esment a la seva germana Isa, la qual fa poc el va deixar molt malament al plató del 'Deluxe'.

La jove va deixar entreveure que Kiko podria haver recaigut en les drogues, un tema que la tenia molt preocupada. I li retreia que sempre la tractés amb inferioritat i que es cregués millor que ella.

D'altra banda, Anabel Pantoja sembla que s'ha deslligat completament del drama familiar, ja que ara mateix està centrada en la seva vida de casada acabada d'estrenar.