Anabel Pantoja emocionada al seu casament

Anabel Pantoja no aixeca el cap: Després dels rumors, no supera la pèrdua

Anabel Pantoja sent un gran dolor

Anabel Pantoja viu actualment en una veritable muntanya russa emocional. Tot i la felicitat d'haver complert el primer mes de casada, la neboda d'Isabel Pantoja pateix l'angoixa generada pels rumors que indiquen que el seu marit, Omar Sánchez, li ha pogut ser infidel.

A tot això, a més, cal sumar-hi la tristesa que sent per haver perdut recentment la seva àvia paterna. Doña Ana va morir pocs dies abans del seu casament i aquesta setmana, amb motiu del dia de Tots Sants, ha volgut dedicar-li unes paraules, amb què ha deixat clar que la troba a faltar i que, per descomptat, no l'oblida.

Anabel Pantoja i el seu emotiu record a la seva àvia

Ahir, Anabel va recordar més que mai els seus éssers estimats difunts. En concret, es tractava de la seva àvia, que fa poc més d'un mes va perdre la vida. Amb ella tenia una relació molt propera i especial, per la qual cosa no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'homenatjar-la amb un missatge escrit des del cor. La jove ha optat per compartir a les 'stories' del seu Instagram una fotografia de les dues juntes quan ella era petita.

La instantània l'ha acompanyat del text següent: «Com es nota que has anat. Això només ho fan les grans com tu, iaia», escrivia. D'aquesta manera, ha posat de manifest que l'enyora moltíssim, però ha afegit que l'estima. Amb aquest missatge, segur que Anabel ha silenciat diverses persones que la criticaven i han posat en dubte el seu amor per la seva àvia. Tots els atacs han arribat perquè ella va decidir continuar endavant amb el seu enllaç matrimonial malgrat la mort d'aquella.

Amb aquesta foto, Anabel Pantoja ha recordat la seva àvia
Amb aquesta foto, Anabel Pantoja ha recordat la seva àvia | GTRES

La tensa situació que viu Anabel Pantoja

La col·laboradora de 'Sálvame' està patint per culpa dels rumors de deslleialtat d'Omar, per les crítiques que ha rebut i per la mort de la matriarca. Una mort que ha comportat més conflictes a la família, que afecten directament Anabel. En efecte, aquesta pèrdua ha provocat que Kiko Rivera i la seva mare, que feia un any que no es parlaven, hagin acostat les seves postures, i això ha propiciat, alhora, que ell hagi carregat contra la seva cosina.

Ha fet servir la premsa per atacar de forma contundent aquella i la seva pròpia germana, Isa Pantoja. A totes dues les ha acusat de «no tenir ofici ni benefici» i de guanyar-se la vida parlant de la família. És més, Kiko ha responsabilitzat a la seva cosina del seu distanciament amb la seva mare, l'ha acusat de mentir-lo i de no facilitar-li l'acostament amb Isabel.

Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient
Kiko ha atacat durament la seva cosina | GTRES

Davant de tots aquests comentaris, la jove està molt dolguda, especialment perquè estima Kikp com un germà. Però ha optat per portar el seu dolor a la intimitat i no fer esment a res del que ha passat públicament. Per això, tot i el patiment ha decidit seguir avançant i afrontar la situació com pot amb l'ajuda del seu marit. De fet, celebrat el mes del vincle, Pantoja ha compartit una fotografia d'aquell dia amb Omar, en què apareixen somrients i abraçats deixant clar que segueixen units.