Muntatge de les cares d'Isa Pantoja, Anabel Pantoja i Kiko Rivera

Guerra total a Cantora: «La meva cosina i la meva germana no tenen ofici ni benefici»

Kiko Rivera ha fet declaracions polèmiques contra Isa Pantoja i Anabel Pantoja

Kiko Rivera, de manera sorprenent, ha fet un gir a la seva vida personal durant les últimes setmanes. Després de passar més d'un any atacant amb contundència la seva mare, Isabel Pantoja, ara torna a tenir-hi relació. Malgrat això, no tos són flors i violes, ja que ara, el discjòquei ataca amb duresa Isa Pantoja i Anabel Pantoja.

La mort de la matriarca de la família, doña Ana, ha estat el fet que ha marcat un abans i un després en el clan. Així ho ha deixat palès Kiko, que ha concedit una exclusiva a la revista 'Lecturas' en què defensa la seva mare i ataca sense pietat les dues joves, a qui qualifica pràcticament de 'ninis'. L'atac se centra especialment en Anabel, a qui Rivera acusar de malmetre la relació amb la seva mare i de negar-li el contacte.

Kiko Rivera intensifica la seva guerra amb Isa i Anabel Pantoja

En concret, de les dues Pantoja, Rivera ha dit que «no tenen ni ofici ni benefici». Ha criticat que treballin a la televisió, una, Isa, a 'El programa d'AR' i l'altra a 'Sálvame'. De fet, Rivera ha ressaltat que Chabelita no té títol de periodisme, i que tan sols es dedica a «passar els matins a un programa parlant gairebé sempre de la família, el mateix que Anabel. Quan es parla d'une tema, cap de les dues interessa».

Fins i tot, Rivera ha arribat a afirmar que l'únic que ambdues saben fer és «anar a programes de televisió a donar exclusives». És més, sobre la seva germana ha afegit que ella ha admès, textualment, que dóna les exclusives que escull premeditadament per «guanyar els meus diners». «Si et diuen a tot que sí, que ets qui té la raó, et sobreestimes i la cagues, perquè estàs mentint», ha mirat de demostrar Kiko retòricament. 

Isa Pantoja respon amb fermesa a Kiko Rivera

Després de llegir l'entrevista que ha concedit el seu germà, Isa no ha dubtat a respondre amb la mateixa contundència al mateix espai en què treballa diàriament a Telecinco. S'ha mostrat més dura i ferma que mai. Després d'escoltar els atacs, ha exposat que s'està contenint. «He estat amb ell tot i que em va donar problemes amb 'L'herència enverinada', amb una cosa molt lletja de la meva família que jo no sabia. Però jo, d'ell, no n'he dit absolutament res», ha assegurat Isa.

Pel que fa a la qüestió laboral, Isa Pantoja ha manifestat que si treballa al programa, «òbviament no és perquè sigui periodista, no ho sóc i no cal que ningú m'ho digui. Si treballem Anabel, Irene o jo a la televisió no és perquè ho siguem. Jo estic estudiant la meva carrera i en el futur podré exercir-la o no, però aquest és el meu problema». «No he d'aguantar cap retret sobre això. Jo no sóc menys i tu no ets més que ningú. Aquí ningú és més que ningú, perquè un dia estàs a dalt i un altre estàs a baix», ha dit Isa.

Visiblement enfadada, Isa Pantoja ha assumit que «fa uns anys, durant la meva joventut, em podien qualsevol cosa i a mi m'era igual. Però ara, que tinc prioritats i estabilitat, no permetré que se'm critiqui un fet en què no tinc res a veure». «Puc perdonar moltes coses, però tinc un fill, que té set anys i s'assabenta de les coses, i no permetré que ningú m'humiliï. Ja em defensaré com sigui. Si puc intentaré no fer mal a ningú perquè tinc els meus principis i els meus valors, que m'he inculcat jo soleta». 

Així mateix, ha indicat que aquell no li pot retreure a ella que en moments concrets hagi parlat de la seva família. I és que, com ha indicat, «ell també ho fa». Aquesta ha estat la defensa d'Isa, tant o més contundent que l'atac de Kiko Rivera.

Isa, més serena, llança un últim missatge

De la mateixa manera, ha dit que ningú pot retreure-li res, i ha argumentat que fa temps que no fa res i ha respectat la posició tant d'ell com de la seva mare. «Encara que potser en els últims mesos he posat més la mà al foc per ella, ho he fet perquè la veia desprotegida i ella no donava la seva versió en els mitjans», ha argumentat. «Però això no vol dir que jo m'hagi posat a favor seu o en contra del meu germà», ha dit.

En aquest punt, Rivera ha estat clara: «Tot té un límit i jo he callat i segueixo callant molt. No sóc una persona que digui les coses per ferir els altres. Podria explicar com estic ara, però no vull arrossegar a molta gent». «A més», ha dit, «si ho fes tampoc se'm perdonaria tan fàcilment com a ell. Prefereixo respirar i mantenir la calma». Qui de moment segueix mantenint el silenci és Anabel Pantoja .