Rocío Carrasco acudiendo al desfile de Palomo Spain

On és Rocío Carrasco i què passarà amb el seu documental: tota la veritat

Rocío Carrasco s'ha bolcat en la preparació de la nova entrega del seu documental, on sortiran a la llum molts secrets familiars

Fa més de 50 dies que Rocío Carrasco no trepitja el plató de 'Sálvame' ni ocupa el seu lloc com a defensora de l'audiència femenina.

El retorn de la filla de «la més gran» a la televisió va ser una gran sorpresa per a l'audiència. La seva reaparició va suposar una gran commoció que es va veure accentuada amb el discurs que va presentar durant el seu documental 'Rocío, Explicar la Verdad para Seguir Viva'.

Així, va aconseguir captar l'atenció del públic setmana rere setmana amb tots els seus relats i la documentació necessària que presentava a la càmera. Des d'aleshores, moltes veus es van alçar per defensar-la i, fins i tot, les que havien estat més crítiques en el passat.

Després de la gran acceptació que va tenir la seva figura, la cúpula del programa vespertí de Telecinco va decidir oferir-li un espai. A principis d'estiu, es va anunciar la seva incorporació a la plantilla per rebre i atendre trucades de dones en la seva mateixa situació.

[Tweet] 1412836525839159300 [/ tweet]

Rociíto va començar la seva secció i es va presentar al plató en dues ocasions. Però, després, no es va tornar a saber res d'ella. Les especulacions sobre la seva absència es van disparar i tots es preguntaven per què.

La setmana passada, va tornar a aparèixer a la desfilada del seu gran amic, Palomo Spain. L'equip del programa s'hi va desplaçar per parlar amb ella i fer-li algunes de les preguntes de les xarxes socials. Es va mostrar molt còmoda amb el seu company i no va dubtar a respondre a tot.

Rocío Carrasco, una absència perllongada més que justificada

Fa setmanes que Rocío Carrasco no apareix als platós de Telecinco. Una absència que no convenç a tothom, ja que consideren que ha abandonat el seu compromís laboral amb el programa presentat per Jorge Javier.

Així i tot, la setmana passada va tornar molt canviada a un esdeveniment de moda, on se la va veure molt contenta. Allà, es va reunir amb grans coneguts i amics com Boris Izaguirre. La dona de Fidel es va mostrar molt pletòrica i amb un canvi notable, tant físic com emocional. 

El periodista Kike Calleja es va desplaçar fins al lloc per aconseguir algunes declaracions seves i descobrir totes les novetats que pogués oferir. Ella, sense dubtar-ho, va respondre totes les preguntes i va aclarir els temes que preocupaven l'audiència.

Va confirmar que estaven a punt de començar a gravar el documental, 'En el Nombre de Rocío'. Aquesta resposta va deixar clar que encara falta molt perquè s'estreni i no serà a la tardor, no com havien anunciat. Una gran decepció dels espectadors, ja que tenien moltes ganes de veure'l. 

Tot i això, ha matisat que aquesta espera valdrà la pena i que hi ha una raó de pes per la qual els enregistraments s'han retardat més del que s'esperava. Segons va confirmar, ella i l'equip han estat treballant per demanar la documentació i els testimonis necessaris per oferir la màxima veracitat durant el documental.

Gràcies a aquesta tasca de documentació, Rocío explicarà els motius del distanciament amb la seva família materna i per què està en contra seva. Sens dubte, és un dels temes més esperats d'aquesta nova temporada mediàtica.

Aquesta àrdua tasca ha fet que estigui allunyada, més del que es pensava, de l'espai que li va ser concedit per ajudar altres persones. Segurament, tant ella com la productora del programa hagin arribat a un acord i torni després de la finalització de les gravacions.

Sembla que el documental aportarà nova informació sobre els problemes familiars. Així i tot, l'espera s'està allargant més del compte i l'expectació va en augment. Esperem que el documental no s'ajorni més del que tenen previst.