Irene Rosales i Kiko Rivera somrient a càmera

Irene Rosales, disposada a abandonar Kiko Rivera: «És una decisió definitiva»

Irene s'ha cansat de lluitar i ha decidit emprendre una nova vida sola

Irene Rosales ha dit prou, o almenys això insinuen fonts pròximes a ella i a Kiko Rivera.

Segons María Patiño, Rosales ja s'ha cansat d'aguantar els problemes del seu marit. Per a ella, la suposada reconciliació de Kiko amb Isabel Pantoja està anant massa de pressa.

De fet, el mateix DJ reconeixia que la seva dona li havia aconsellat que s'ho prengués amb calma, però ell insisteix a fer-ho a la seva manera.

Cosa que ja va fer anteriorment, quan Irene li va suplicar que no seguís alimentant el conflicte amb la seva mare. No obstant això, ell va concedir una altra entrevista al 'Deluxe', de la qual va sortir escaldat.

Totes aquestes circumstàncies, sumades a l'any tan complicat que han viscut, en el qual ha perdut els seus pares, l'han portat al límit.

Just per això va deixar la feina a 'Viva la vida', incapaç de fer front a l'assetjament i enderrocament mediàtic. «No puc seguir donant explicacions», argumentava entre llàgrimes.

Mesos després, sembla que la parella segueix sumida en una crisi molt profunda. Sobretot perquè Kiko podria haver tornat als mals costums.

La seva dona el va advertir que no pensava passar per alt una altra infidelitat o que recaigués en les drogues.

«Crec que hi ha alguna cosa que ens estem perdent. Kiko se'n va anar de festa el primer dia que va arribar a Matalascañas...», explicava María Patiño a 'Sálvame'.

«Tinc la sensació que Kiko i Irene no estan bé. Crec que ella sap molt bé on és ell i amb qui», afegia sobre una possible deslleialtat per part del DJ.

En aquesta ocasió, Kiko s'arrisca a perdre no només la seva dona, sinó també les seves filles, que segurament se n'anirien a viure amb ella. Tot i així, per sort, comença a acostar postures amb Isabel Pantoja, cosa que el pot ajudar en aquests moments tan durs.

Kiko Rivera torna a fer el mateix i Irene Rosales no ho aguanta més

«Crec que aquesta casa nova que s'han agafat pot estar a nom d'Irene, ja que és el que necessitava per a prendre una decisió definitiva», sostenia Patiño.

«Si a tu et graven el primer dia, expliques que vas a compondre i després et graven de festa, quan a sobre estàs passant un moment complicat perquè saps que la teva mare està destruïda i l'endemà tornes a sortir, hi ha dues opcions: o t'importa un rave que la premsa ho expliqui, o Irene hi té alguna cosa a veure», remarcava.

«Pots estimar molt una persona i voler-la ajudar- però aquí hi ha alguna cosa que no em quadra», afegia la presentadora de 'Socialité'.

De moment, sembla que Irene ja ha complert el seu somni de tenir una casa a nom seu. «Una veïna m'ha dit que la casa té opció a compra per 300.000 euros, i una de les 'obsessions' d'Irene era tenir una propietat a nom seu», asseguren.

«Aquesta preocupació ja es va plantejar fa molt de temps. Em segueixen comunicant que ella ha llençat la tovallola pel que fa a aquest tema. Ja no confia que Kiko es rehabiliti, hi ha estils de vida que ella no comparteix», va dir Lydia Lozano.

A això se li ha de sumar el fet que un familiar molt proper a Rosales que està molt preocupat per ella hauria intentat parar els peus al fill d'Isabel Pantoja. «No pot més», asseguren.

I, segons 'Sálvame', ha confirmat que «ja estaria molt cansat de moltes situacions i per això s'hauria posat en contacte amb certes persones».

Sembla que els problemes de Rivera no fan més que créixer. Fins i tot ens han fet arribar a dubtar de la seva paraula. De debò volia vendre Cantora?

«Kiko mai ha tingut intenció de posar a la venda la seva part de Cantora», assegurava Patiño deixant tothom impactat.

«Isabel Pantoja en tot moment ha sabut que el seu fill mai vendria Cantora», afegia per acabar-ho d'adobar.