Kiko Rivera i Isabel Pantoja abraçats en un escenari

Kiko Rivera no és de fiar: acaba de trair un altre cop Isabel Pantoja

La reconciliació amb la seva mare li està reportant grans beneficis econòmics

Kiko Rivera continua a l'ull de l'huracà després de la seva última exclusiva a la revista 'Lecturas'. En aquesta publicació, el DJ ha parlat en profunditat del retrobament que va tenir amb Isabel Pantoja durant el funeral de Doña Ana.

Malgrat que tots dos portaven més d'un any enfrontats per temes relatius a l'herència de Paquirri, la mort de la matriarca del clan els ha tornat a unir de nou. I és que només entrar a Cantora, el marit d'Irene Rosales va sentir el fort desig de perdonar la 'tonadillera' i deixar enrere tots els enfrontaments que tenia amb ella.

Segons ha explicat, es va trobar a una dona enfonsada i completament emocionada per veure el seu fill després de més d'un any de conflicte. Una actitud que va commoure el seu cor i va suposar una reconciliació amb la seva mare després d'una forta abraçada que va durar més de 15 minuts.

Kiko Rivera escampa el dubte sobre la suposada reconciliació amb la seva mare

Durant la seva primera trobada a Cantora, tots dos van poder llimar asprors després de mantenir una breu, però intensa conversa. Des de llavors, s'han acostat fins al punt de parlar gairebé cada dia. Tant és així que, Kiko està disposat a tancar la polèmica amb la seva mare i fins i tot posar fi a les seves discrepàncies econòmiques.

Segons ell mateix ha denunciat públicament en reiterades ocasions, Isabel s'hauria quedat amb cinc milions d'euros que li corresponien a ell. Una disputa a la qual ara pretén renunciar amb totes les conseqüències.

De fet, ja ha aturat la venda de la seva part de Cantora i també vol retirar la demanda que va interposar contra el seu oncle Agustín per apropiació indeguda, estafa i administració deslleial.

No obstant això, la seva suposada reconciliació amb la Pantoja ha estat posada en dubte per molts col·laboradors i espectadors que no entenen l'actitud del DJ. Alguns assenyalen les incongruències de Kiko i la forma que té de gestionar les seves relacions, ja que aprofita qualsevol ocasió per obtenir beneficis econòmics.

A més a més, no es pot oblidar que va trair a Isabel cruelment davant de tots els mitjans de comunicació, deixant-la per terra en revelar els secrets ocults de l'herència de Paquirri. Així mateix, va acusar-la de ser una dona interessada i sense gens d'amor cap als seus fills.

«La meva mare estaria millor a la presó que a Cantora», «la meva mare no té cor» o «és una persona encegada pels diners» són algunes de les frases que ha repetit durant l'últim any.

Ara, sembla que tot l'odi ha desaparegut i Kiko està centrat a començar una nova etapa en la relació amb la seva mare. Encara que ho ha fet repetint errors del passat i tornant a trair Isabel Pantoja davant la premsa del cor.

Isabel Pantoja torna a ser traïda pel seu fill Kiko Rivera

Sembla que el germà d'Isa P no vol aprendre dels errors i, molt menys, està disposat a renunciar als diners. Després de vendre la seva última exclusiva tan sols unes hores després de la seva reconciliació amb la seva mare, Kiko ja està preparant el seu pròxim moviment.

Segons ha revelat 'Informalia', el fill de Paquirri ja ha venut la que serà la seva futura gran entrevista. Aquella que servirà per aclarir la seva relació actual amb la 'tonadillera' i li seguirà reportant grans beneficis econòmics.

Kiko, en companyia de la seva dona, Irene Rosales, i les seves filles, acudirà molt aviat a Cantora per reunir-se amb la seva mare. Una cita que pretén relatar amb tot luxe de detall en una altra exclusiva per a 'Lecturas' i amb la qual s'embutxacarà 30.000 euros.

A més, la mateixa font assenyala que Kiko podria seure novament al 'Deluxe' per parlar de la reconciliació amb la seva mare i arremetre contra la seva cosina Anabel. I és que ara la tertuliana s'ha convertit en la nova enemiga pública del DJ, que sent la necessitat de tenir sempre un rival mediàtic que engrosseixi el seu compte bancari.