Kiko Hernández a la campanya 'Cap família amb nens sense tortell de reis' a Madrid

Kiko Hernández i la mare de les seves filles Abril i Jimena: «És guapíssima»

Les nenes van arribar al món l'any 2017 a través de la gestació subrogada

En les últimes setmanes, les filles de Kiko Hernández han estat a l'ull de l'huracà després d'haver pres la decisió d'abandonar 'Sálvame' durant un temps.

El tertulià s'ha saturat i ha col·lapsat. I és que aquest any és el pitjor de la seva vida després de la pèrdua de tres persones molt properes i importants per a ell. Per això, necessita apartar-se de la televisió i prendre un descans.

El seu desig és centrar-se a millorar el seu benestar personal i el de la seva família, especialment respecte a les seves filles Abril i Jimena. Davant d'aquesta situació, s'ha desfermat la preocupació per les petites.

Mentre alguns qüestionen la capacitat de Kiko per tenir cura de les seves filles en aquest moment tan complicat, altres lloen la seva decisió de deixar la feina per centrar-se en elles.

Cal recordar que abans de l'arribada al món de les dues nenes, el tertulià de 'Sálvame' ja havia mostrat la seva intenció de minimitzar les seves aparicions dins les nostres pantalles. Tot i que no es plantejava retirar-se de la televisió, sí que estava disposat a reduir el ritme de treball per tal de dedicar-li aquest temps a les seves filles.

«Jorge Javier m'ha demanat que no deixi el 'Deluxe', que no talli el cordó umbilical amb la tele. És cert que necessito ingressar diners, així que el més segur és que continuï, però no al mateix ritme. Tallaré perquè ara tinc altres prioritats, i reduiré el ritme de treball per dedicar-me a elles», deia Kiko l'any 2016 en una entrevista a la revista 'Diez Minutos'.

La decisió clau en la vida de Kiko Hernández: tenir a les seves dues filles

Ja fa quatre anys, les bessones Abril i Jimena van arribar a la vida de Kiko Hernández a través de la gestació subrogada als Estats Units. De fet, no va ser una decisió gens fàcil per al col·laborador, perquè va estar en el punt de mira per la seva elecció de ser pare solter a través d'un ventre de lloguer.

«Als meus 40 anys estic en un núvol. Estic gaudint molt de l'embaràs, és més, ahir a la nit vaig estar treballant fins a les quatre del matí i la gent em portava peluixos i coses que no m'esperava. Tot és al·lucinant...», deia Hernández aleshores.

El col·laborador tenia el gran desig de convertir-se en pare i no pensava renunciar-hi per res ni ningú. Sempre ha parlat de la seva paternitat amb extrema naturalitat, encara que optant per mantenir la privacitat sobre les seves filles.

«Em relaxaré bastant perquè vull donar-li normalitat. No hi ha per què ser tan reservat, no ho veig sa ni per a elles ni per a mi. És una ximpleria que intenti ocultar-les, però això no vol dir que a partir d'ara comenci a parlar de la meva vida. Mai ho he fet», assegurava Kiko en una entrevista a l'esmentat mitjà.

En aquell moment, l'exconcursant de 'Gran Hermano' estava vivint el procés de gestació de les seves filles des de la distància. És a dir, mentre Kiko estava a Espanya, la mare biològica de les nenes cursava el seu embaràs als Estats Units. I és que al contrari del qual passa a casa nostra, allà la gestació subrogada és legal.

Kiko Hernández sobre la gestant de les seves filles Abril i Jimena: «És guapíssima»

Durant tot el procés, el tertulià va viure molt pendent la gestació de les seves filles. La comunicació amb la mare va ser constant durant tot l'embaràs i fins i tot es va desplaçar fins als Estats Units un mes abans del part.

«Tinc comunicació amb la gestant cada setmana a través de Skype. És molt emocionant. És una dona guapíssima i amb un cor immens, m'ho demostra cada setmana parlant amb ella», assegurava el col·laborador de 'Sálvame'.

«Espero que s'assemblin a la mare, per favor! La genètica de la mare i la intel·ligència del pare», matisava en to divertit. De fet, va ser el mateix Kiko qui va triar a la mare de les seves filles. Una elecció que, segons ha assenyalat, també va ser mútua.

«És una elecció mútua, és a dir, ella també em va triar a mi, ja que a través de Skype em va preguntar milions de coses. Són dones meravelloses, que volen ajudar els altres i tenen una generositat tremenda. No podem oblidar que també és un risc per a elles...», assegurava a 'Diez Minutos' en la mateixa entrevista.