Mayte García i Santiago Cañizares

L'ex de Santi Cañizares explica per què es van separar després de morir el seu fill

Mayte García explica en detall com va ser el procés de separació amb l'exporter internacional

Santiago Cañizares i Mayte García, una parella modèlica, aquest estiu van anunciar que es separaven, cosa que va deixar tothom sense paraules. Van prendre la decisió després de tretze anys de relació.

Fa uns dies, Mayte va explicar la seva versió sobre aquest assumpte. I és que l'exdona de Cañizares ha trencat el silenci revelant com van arribar a la conclusió que separar-se era el millor per a tots dos.

Sobre els motius d'aquesta inesperada separació, l'exdona de Cañizares va assegurar a la revista '¡Hola!' que no hi ha una única raó. Va aclarir que va ser un conjunt de motius el que va desencadenar la ruptura final.

L'exdona de Santi Cañizares explica els detalls de la separació

«Cada un estava prenent camins diferents que ens feien sentir diferents, però com a matrimoni estàvem cada vegada més allunyats», explicava. Per si no fos prou, Mayte va explicar que la pèrdua del seu fill, Santi, va marcar l'esdevenir de la relació.

Segons ella, la mort del nen va provocar que els aspectes que abans no eren vitals passessin a ser-ho. Mentrestant, altres aspectes que sí que eren molt importants es van deixar de banda, en certa manera.

Sens dubte, Mayte no vol passar factures al seu exmarit i explica que va ser una decisió presa des del consens. «Ja hem perdut molt i cal ser humils i acceptar que si ja no érem el matrimoni idíl·lic que havíem aconseguit ser, podríem seguir sent uns pares meravellosos».

«A la nostra família no hi ha cabuda per a la disputa»

I és que tant Mayte com el seu exmarit van patir moltíssim quan va morir el seu fill. Tots dos tenien clar que, abans o després, s'havien de separar, i ho van parlar amb calma i maduresa.

A més, Mayte va confessar obertament que han admès els seus errors i s'han perdonat. «És aquí on t'adones de la classe de persones que tens davant», va valorar a '¡Hola!'.

Va recalcar que aquesta decisió tan difícil va ser cosa de tots dos. «Nosaltres tot ho fem de manera amistosa. A la nostra família no hi ha cabuda per a la disputa».

Al seu torn, l'entrevistada va exposar que tant ella com l'exporter tenen molt clar que prioritzen les necessitats de la seva família. Sempre volen que el benestar de les seves filles estigui per sobre de qualsevol assumpte que els afecta a ells.

Mayte també va confessar que Martina, India i Sofía «s'ho han pres bé». Aquest fet ha tingut molt a veure amb la maduresa de les tres nenes, que han hagut de viure moments molt durs. La mort d'un germà et deixa enfonsat, i més quan les filles del matrimoni eren tan petites.

El cop que va suposar la mort de Santi

El 2028, Mayte i Santiago van rebre un revés duríssim quan van haver de dir adeu al seu fill, Santi. I és que el nen tenia un tumor cerebral que va acabar posant fi a la seva vida.

«El Santi era el nen que qualsevol mare hagués volgut tenir. Era un àngel. Mai va perdre el somriure, i d'ell hem après a afrontar tot això», va dir Mayte trencada de dolor al programa 'Mujeres al poder', el 2019.

La parella va fer tot el que va poder perquè el nen fos feliç. Mai van tirar la tovallola i sempre van viure amb positivitat i ganes de tirar endavant.

Finalment, però, les coses no van avançar com volien i, el març de 2018, el petit Santi va morir amb tan sols cinc anys.