Primer pla de María José Campanario

María José Campanario reapareix desmillorada i amb uns quilos de més

María José Campanario estarà un temps lluny de Jesulín de Ubrique

María José Campanario portava un temps desapareguda perquè està centrada en un projecte professional que no té res a veure amb la televisió. Cap periodista va poder esbrinar què n'era d'ella fins que ha reaparegut per un bon motiu: el benestar de la seva filla, Julia.

María José Campanario va preocupar els seus seguidors quan el programa 'Viva la vida' va fer saltar totes les alarmes. Els col·laboradors d'aquest espai van assegurar que ningú sabia on era la dona del torero, cosa que va desencadenar tota mena de rumors.

Recordem que pateix una malaltia bastant greu i que en més d'una ocasió ha necessitat ajuda per part de professionals. No obstant això, aquesta vegada no es va esfumar per res preocupant, simplement volia estar lluny de la polèmica.

Julia Janeiro s'ha convertit en una estrella mediàtica i qualsevol moviment dels seus pares l'acaba esquitxant sense pietat. Per aquest motiu, Campanario es vol mantenir en un segon pla i passar el més desapercebuda possible, sense generar cap escàndol.

La germana d'Andrea ha pres una decisió important i la seva mare no ha tingut més remei que donar-li suport, així que ha reaparegut. La jove s'ha sotmès a una operació d'augment de pit, i María José ha estat amb ella en tot moment.

María José Campanario desapareixerà de la televisió

Els col·laboradors de Telecinco estan molt preocupats per María José, ja que consideren que pot estar vivint un moment delicat. No obstant això, l'entorn dels Janeiro asseguren que es troba perfectament i que s'ha esfumat per voluntat pròpia.

María José Campanario en una imatge d'arxiu
A María José Campanario ja se la veia amb uns quilos de més el 2019 | GTRES

Es vol centrar en la seva carrera d'odontòloga, motiu pel qual cada vegada està més allunyada de la crònica social. Vol guanyar-se el respecte de la professió, així que no vol estar vinculada a determinats escàndols que embruten la seva reputació.

La revista 'Lecturas' és conscient de la voluntat de Campanario, però també té en compte que segueix sent un personatge poderós. Per aquesta raó, ha organitzat els seus reporters perquè aconsegueixin unes imatges que demostrin com està actualment.

El públic s'ha quedat sense alè en descobrir el nou físic de María José, ja que es nota que ha guanyat uns quants quilos. També ha canviat d'estil i ara mostra un aspecte molt menys sofisticat, cosa que ha alarmat els seus seguidors.

María José Campanario estarà lluny de Jesulín una temporada

Campanario sap que Julia Janeiro està totalment preparada per a la vida adulta. De fet, la jove va haver de bregar ella sola amb la majoria d'edat. Res més complir els divuit anys, la premsa es va traslladar a casa seva i María José no hi era per ajudar-la.

La pandèmia del coronavirus va separar mare i filla durant uns mesos, però ara estan disposades a recuperar el temps perdut. L'odontòloga no se separarà de la seva filla fins que es recuperi de l'operació, ja que el postoperatori és una mica delicat.

Julia es va mudar a Madrid per a centrar-se en els estudis i perquè a casa dels seus pares no es trobava del tot còmoda. Diuen que amb prou feines tenia amics i que sempre ha estat molt sola. Potser és per aquest motiu que han viscut en tantes ciutats diferents.

Tot fa pensar que la rebel·lia de la influencer ha turmentat la seva mare, però sempre han estat unides. Quan va saber que es volia operar, no va trigar a fer la maleta per a passar uns dies amb ella.

Aquest atreviment ha jugat en contra seu, ja que la premsa n'ha estat testimoni i les fotografies que han fet han generat molta polèmica. La dona del torero està molt canviada, pràcticament irreconeixible.

María José Campanario vestida de negre en una imatge d'arxiu
María José Campanario ha tingut èpoques millors. Aquí la veiem lluint modelet i figura | GTRES