Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco mou fitxa: contundent resposta a la denúncia de la seva filla

Rocío Carrasco reacciona a la demanda interposada per la seva filla

Rocío Carrasco no té gens de por i segueix desemmascarant a tothom. Ni la denúncia d'Antonio David ni la de la seva filla, Rocío Flores, aconsegueixen frenar les seves forces perquè es conegui la seva veritat. I és que són 20 anys els quals ha guardat silenci mentre els membres de la seva família l'atacaven sense pietat, però ara és el seu torn.

Rociíto ha dit prou a anys d'injúries i calúmnies que han dinamitat la seva persona, mentre la resta s'omplia les butxaques a costa seva. Així és, no està disposada a viure tancada i per això segueix fidel al seu propòsit de treure a la llum les seves vivències personals.

La polèmica familiar està més viva que mai i les denúncies creuades omplen els titulars. A més, els nervis davant l'estrena de la segona part estan a flor de pell i la família vol frenar el que se'ls acosta. Però, la filla de Rocío Jurado ha estat l'última a moure fitxa.

Rocío Carrasco reacciona a la denúncia de Rocío Flores

Veient com el seu pare va aconseguir guanyar la demanda interposada a 'La Fábrica de la Tele', la seva filla ha decidit seguir els seus passos. De fet, té un bon mirall al qual mirar-se, ja que va decidir interposar una denúncia a la productora per un delicte contra la intimitat personal.

Concretament, per haver fet pública la seva sentència per maltractament habitual, amenaces i injúries que es va veure a 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva'. No obstant això, aquest fet no ha provocat que la seva mare es replantegi fer un pas enrere.

És més, tampoc ha provocat la por de 'La Fábrica', encarregada de produir la segona part, 'En el nombre de Rocío'. Un cop narrat el seu malson al costat d'Antonio David i aclarit per què no té relació amb els seus fills, queda un tema pendent.

Arriba el moment d'explicar com es va produir la ruptura amb la resta de la seva família. Especialment amb la part més mediàtica, els Mohedano-Jurado, ja que amb els Carrasco sí que manté una excel·lent relació.

En plena polèmica familiar, Rocío Carrasco ha començat a gravar la segona part del seu testimoni. Una decisió que arriba dies després de conèixer-se la demanda interposada per la seva filla, i que segueix disposada a tirar endavant.

Rocío Carrasco, més forta que mai

Han estat mesos durs per a la filla de la cantant després d'obrir-se en canal davant de milions d'espectadors. La repercussió mediàtica del seu testimoni va ser brutal, ja que part de l'audiència la va entendre i l'altra va seguir carregant contra ella sense pietat.

Tot i això, Rocío no ha acabat de posar a cadascú al seu lloc. Ara li toca el torn als Mohedano i saber què va motivar els anys de distanciament. Ningú del clan la va creure, malgrat les proves irrefutables que va mostrar, i van donar suport a Antonio David.

Una unió que va acabar de dinamitar tota la relació de la qual ara coneixerem tots els detalls. Alhora, Rocío Carrasco «està forta» i qui la coneix i la tracta afirma que «ja no vol callar més». Arran de passar per moments terribles en el passat, arribant fins i tot a tocar fons, ara només li queda seguir endavant i renéixer.

Una cosa que va fer i farà sense deixar-se acovardir per demandes ni amenaces. I és que la filla de 'la Més Gran' és conscient que s'exposarà de nou a les crítiques, però ja no té res a perdre, ja ho va fer anys enrere.

Ferma malgrat el qual l'envolta

Trencar amb 20 anys de silenci i explicar tot el que va explicar en la primera part, no ha estat gens fàcil per a Rocío. Ho va fer conscient de les conseqüències que podria tenir, però es tractava d'un mal necessari.

Ella va alliberar-se i va aconseguir netejar el seu nom davant de molts que la van titllar de mala mare i que no entenien les seves actuacions. Així, va recuperar la seva veu mediàtica i una mica de la vida pública que el seu exmarit li va arrabassar a força de mentides que han sigut desemmascarades.

No obstant això, el preu que ha pagat és alt, ja que tots estan en contra seu. D'una banda, Gloria Camila li ha interposat una denúncia pels diaris de la seva mare. De l'altra, Olga Moreno s'ha posat en mans d'advocats i el seu fill, David Flores segueix al capdavant de la querella que va interposar el seu pare.

Ara, l'última a sumar-se a estat la seva filla, Rocío Flores, dolguda per haver fet pública la seva condemna per maltractament habitual després de la brutal pallissa.

Però, la filla de Pedro Carrasco no fa un pas enrere, sinó que prepara proves i documentació per avalar la seva història. Una història que generarà molta polèmica i que revelarà la veritat del clan Mohedano-Jurado.