Primer pla de Víctor Sandoval amb el rostre seriós i vestit amb camisa negra i jaqueta blanca

La dinerada que cobrava Víctor Sandoval a la tele: «milions cada mes»

El tertulià ho ha revelat a 'Sálvame'

Víctor Sandoval ha deixat sense paraules als seus companys de 'Sálvame' després de revelar el desorbitat gran sou que cobrava durant la seva època daurada a la televisió.

El famós presentador fa més de dues dècades que treballa dins del món televisiu tant de col·laborador com de conductor de diversos programes. I és que, després de la seva breu etapa com a cantant i teloner del grup d'Alaska, 'Fangoria', el madrileny va fer el salt a la televisió en 1994.

Ho va fer com a col·laborador del programa de Telecincopresentat per José María Íñigo: ¿De qué parte estás?', on exercia de crític musical. Molt aviat va aconseguir enlluernar l'audiència i també a qui seria el seu marit després de gairebé 15 anys de relació: Nacho Polo.

Aleshores l'hoste del programa tenia 19 anys i Sandoval 27. Una diferència d'edat que els va convertir en una de les parelles més mediàtiques de la premsa del cor espanyola. A més, la fama de tots dos va créixer per les constants polèmiques i la vida d'excessos que portaven.

En qualsevol cas, tots dos van viure una història d'amor que encara avui dia continua acaparant titulars en els mitjans de comunicació.

Malgrat la seva ruptura l'any 2010, els plets judicials i els enfrontaments de tots dos a la televisió han seguit alimentant el cercle mediàtic. De fet, l'última revelació de Víctor sobre el seu gran sou durant la seva etapa televisiva ha tingut com a protagonistes secundaris al decorador i a la ciutat de Miami, on es van instal·lar durant el seu romanç.

Víctor Sandoval revela el gran sou que tenia en la seva època daurada a la televisió

Durant una de les seves últimes visites a 'Sálvame', Víctor Sandoval s'ha vist amb l'aigua al coll després d'assabentar-se que el seu exmarit pensava mudar-se a Espanya.

El reporter del programa, Germán González, connectava en directe des de la redacció per deixar anar una bomba informativa que deixaria al tertulià «molt acalorat».

«Últimament quan ve a 'Sálvame' veiem que passa desapercebut, però venim disposats a dir que el seu passat sempre torna. En aquests moments podem dir que Nacho Polo està preparant el desembarcament. Creuarà el toll i es mourà a un lloc molt a prop de Víctor Sandoval», relatava el reporter.

Davant d'aquesta revelació, el col·laborador no ha pogut evitar posar-se nerviós i fer declaracions que han desencadenat les preguntes dels seus companys.

Sí, perquè mentre que molts volien saber si el presentador havia superat la seva ruptura amb ell, altres preguntaven sobre l'actual ritme de vida i la relació amorosa del decorador amb un pastisser.

Entre altres qüestions, Sandoval reconeixia que sempre seguiria enamorat de Nacho Polo i recordava algunes de les seves vivències més complicades al costat de la seva exparella. Especialment durant la seva etapa de malbarataments i excessos a Miami.

Sorpresos per algunes de les anècdotes que relatava el tertulià, els companys li van arribar a preguntar quin era el seu sou en aquella etapa. Una pregunta que Víctor va respondre tot i tractar-se d'una xifra d'escàndol.

«Jo cobrava sis milions de pessetes al mes, el que serien ara 36.000 euros. I tot i això gastàvem més del qual teníem», assegurava deixant a tots bocabadats.

El malbaratament de diners de Víctor Sandoval i Nacho Polo: els seus capricis milionaris

Tal com el mateix Víctor ha explicat, la seva època daurada com a presentador del programa 'Mamma Mia' a Telemadrid va estar marcada pel malbaratament de diners. I és que el gran salari que rebia, tant per la seva tasca en la cadena pública com en altres privades, no era suficient per assumir el cost de tots els seus capricis.

«Érem una parella, ell pagava amb els meus diners, però era com si fos dels dos, comprava tot el que volia. Fins i tot les menjadores i les corretges dels gossos eren de 'Gucci'», assenyalava a manera d'exemple.

A més, el madrileny es gastava una dinerada per residir a Miami, ja que la majoria del seu treball el desenvolupava a Madrid. «Volava cada setmana d'Espanya a Miami en 'business', era un autèntic malbaratament», assegurava Víctor Sandoval.