Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

Rocío Flores compleix 25 anys i ha perdut 25 quilos: el canvi

La vida de Rocío Flores ha fet un gir vertiginós tot i la polèmica que envolta la seva família

 Ahir, 13, d'octubre, Rocío Flores va fer 25 anys, i el canvi físic que mostra ha deixat molta gent bocabadada. Després de sotmetre's a una rutina esportiva i a bons hàbits d'alimentació, ha aconseguit perdre més 25 quilos.

Des d'aquests últims anys, la neta de 'la més gran' és una de les cares més buscades de la premsa del cor. Abans era una persona totalment desconeguda, però les intervencions que va fer a 'Gran Hermano' VIP per a defensar el seu pare li van fer guanyar una gran notorietat.

La seva manera d'expressar-se i de comportar-se al plató ràpidament va fer que aconseguís el favor del públic i de Telecinco. Mesos després va fer el salt als realities, quan va concursar a 'Supervivientes' i va quedar com a tercera finalista.

Des de llavors, molts l'adoraven i la defensaven pel que fa al tema de la seva mare. No obstant això, després de l'emissió de la polèmica docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', la situació es va capgirar i molts van deixar de donar-li suport.

Aquest format ha suposat un veritable maldecap per a ella i per al seu entorn, que s'han hagut d'enfrontar a acusacions molt fortes. Tot i així, la justícia sembla que dona la raó als Flores i ha fallat a favor d'ells en més d'una ocasió.

Aquest cap de setmana, la família va fer una gran sorpresa a la jove, que ahir va complir 25 anys. A la festa hi van ser presents molts coneguts de la família i alguns amics íntims d'ella.

Un aniversari marcat pels canvis

Aquest dimecres, 13 d'octubre, la filla gran d'Antonio David va complir 25 anys, una xifra molt especial que la jove vol celebrar. La vida sembla que li somriu després d'uns mesos plens de conflictes i situacions molt complicades.

El retorn de la seva mare a la petita pantalla ha suposat un cop dur per a ella i per a la seva família, ja que Rociíto ha revelat molta informació que té a veure amb ells. A més, l'acomiadament del seu pare de Telecinco i els atacs que ha rebut han generat una esfera de crispació que es pot palpar en les intervencions que fa als platós.  

No obstant això, aquest cap de setmana ha deixat tots els problemes de banda i ha celebrat aquesta data tan especial. A més, contra tot pronòstic, l'aniversari de la jove ha estat marcat per les bones notícies que ha rebut últimament i un canvi físic evident.

La seva vida laboral va vent en popa. S'ha convertit en una de les influencers més rellevants del moment i compta amb més de 700.000 seguidors a Instagram, on comparteix unes instantànies molt cuidades.


La faceta mediàtica de Rocío també continua en bona direcció, ja que l'han renovat a 'El programa de Ana Rosa'. Col·labora en aquest espai un cop a la setmana comentant el reality que s'estigui duent a terme en el moment.

Rocío Flors pel carrer amb una maleta
Rocío Flores ha aconseguit una figura bastant estilitzada | GTRES

A més, s'ha convertit en tot un reclam per a les marques, que la contracten per a promocionar les seves peces. Amb cada col·laboració, fa que la roba que llueix s'esgoti en qüestió d'hores. I és que el canvi físic de Rocío Flores d'aquests últims mesos salta a la vista.

En les següents imatges que hem seleccionat, es pot veure clarament:

Rocío Flors amb texans samarreta, americana i mascareta pel carrer
Rocío Flores es cuida molt més des que va sortir de 'Supervivientes' | GTRES

La jove ha aconseguit perdre més de 25 quilos en un any gràcies a una dieta i a una rutina esportiva, i ara sembla una altra.

Fomontaje amb l'abans i després de Rocío Flors
Fotomuntatge amb l'abans i el després de Rocío Flores | GTRES
 

El canvi és més que evident i recorda l'aspecte amb què va tornar d'Hondures. Sens dubte, una nova figura amb la qual sembla que se sent d'allò més còmoda i encantada.

Rocío Flors amb samarreta vermella a la foto promocional de supervivents
Rocío Flores va ser la concursant estrella de 'Supervivientes 2020' | GTRES

Pel que fa a la vida personal, sembla que les coses li comencen a sortir com ella i el seu entorn desitgen. L'ombra de la seva mare és molt allargada, però a jove sembla que defuig el tema per a centrar-se en la seva vida.

Rocío Flors posa amb un vestit negre en un plató de televisió
les primeres vegades que sortia a la televisió, Rocío Flores lluïa models més discrets | GTRES

Rocío Flors, pla mitjà, molt maquillada
El canvi físic se li nota molt a la cara. Aquí, al 2019 | GTRES
 

GTRES | Rocío Flores el 2017
Rocío Flors camina pel carrer