Rosario Mohedano posant a càmera

La punyalada de Rosario Mohedano a Rocío Carrasco: «No tot s'hi val»

La filla de Rosa Benito i Amador Mohedano ha donat l'esquena a la seva cosina

Sembla que Rocío Carrasco va perdent adeptes a mesura que passa el temps, i l'últim és la seva pròpia cosina.

Tot i que en un primer moment Rosario Mohedano es va posicionar a favor del testimoni de Rociíto, i fins i tot li va mostrar suport, ara s'ha girat la truita.

Des que Chayo va compartir aquella imatge a les xarxes socials a finals de març, coincidint amb l'estrena de la docusèrie de Rocío, han passat moltes coses.

Concretament, ara la filla de 'la més gran' amenaça la seva família amb una segona part del documental, en la qual promet treure a la llum uns manuscrits de la Jurado que deixaran els Mohedano tremolant.

I pot ser que aquesta amenaça directa als seus pares, Rosa Benito i Amador Mohedano, hagi fet que la relació de Rosario amb la seva cosina hagi canviat dràsticament.

Recordem que a la docusèrie, Rociíto assenyalava la seva cosina com a còmplice de les infidelitats d'Antonio David. En concret, d'aquell estiu a Chipiona en què la suposada amant de l'exguàrdia civil formava part del seu grup d'amics.

Carrasco explicava que Chayo n'estava al corrent, ja que «a Chipiona tothom ho sabia», i no es va dignar a dir-li res. En canvi, assegura que es burlaven d'ella dient-li «cérvola embarassada», fins que va comprovar amb els seus propis ulls que era cert.

Malgrat tot, Mohedano es va posicionar a favor seu i en contra del maltractament. «Aprenguem i no jutgem sense saber. No al maltractament en cap de les formes en què es pot manifestar», publicava a les xarxes socials.

Recentment, i després que Rocío Flores hagi anunciat que pensa demandar La Fàbrica de la Tele, Rosario s'ha pronunciat al respecte. Unes paraules sorprenents que deixen molt clar que ha canviat de bàndol.

«També pel penal?», comentava sota d'una imatge d'un article que parla sobre el tema. «Va, que no tot s'hi val», remarcava. «Mentre nosaltres ens asseiem en un jutjat penal, altres s'asseuen a casa per a sopar».

La guerra personal de Chayo Mohedano contra 'Sálvame'

D'aquesta manera, Mohedano sentenciava directament l'amistat de Rocío Carrasco amb els productors de la docusèrie, entre els quals hi ha Carlota Corredera i David Valldeperas.

Recordem que Chayo fa temps que està embarcada en un plet legal amb Telecinco, concretament amb 'Sálvame', per haver-la menyspreat públicament.

I davant l'enrenou que es va generar amb les declaracions que havia fet, va detallar el que realment volia dir amb el missatge:

«Ja pots xiular si l'ase no vol beure. La meva condemna és per a La Fábrica de la Tele», assegurava. «Perquè sé moltíssimes coses i tots els delictes que han fet i consentit durant 25 anys. No oblideu que la meva cosina els va demandar i després els va treure les demandes, però en tenien, i moltes», va recordar.

Fa uns mesos, la filla de Rosa Benito i Amador Mohedano va denunciar públicament la doble moralitat de programes com 'Sálvame', que tot i que van defensar la veritat de la seva cosina, a ella la van atacar sense pietat.

«Quina doble moralitat. Aquests pocavergonyes es van aprofitar de la meva situació sentimental per a apallissar-me. Primer, com a dona, i després, com a professional, vexant-me, assetjant-me i ridiculitzant-me a la televisió. Vaig enviar documentació i no va servir de res», els retreia.

Concretament, la guerra personal de Chayo anava contra Kiko Hernández, que la va amenaçar en directe. «Atacada a la televisió i amenaçada a la meva vida personal».

«Que em pots treure la custòdia del meu fill? Quina poca vergonya teniu. Doneu-me la mà, Carlota Corredera i Ana Bernal. Ja no puc més. Gràcies», suplicava a les defensores de Carrasco.

«Quina alegria que vulgueu col·laborar amb la justícia, perquè al novembre teniu un judici penal per haver consentit que es cometin delictes als vostres programes. I si el maltractament mediàtic, psicològic, personal i laboral tira endavant, tinc milers d'hores de gravacions dels vostres programes», advertia.