Belén Esteban enfadada a Sálvame

Belén Esteban no es mossega la llengua i brota contra Jesulín: «Fills de segona»

La de Paracuellos ha tornat a retreure-li a la seva ex l'escassa atenció que li presta a la seva filla Andrea

Les últimes notícies sobre Julia Janeiro, filla de María José Campanario i Jesulín, han fet explotar a Belén Esteban.

En un primer moment la col·laboradora de 'Sálvame' va defensar la nena després de complir 18 anys, al·legant que «no havia fet res i que mereixia respecte».

«Fins avui, no he vist enlloc a la Julia. Jo crec que cal tenir respecte», assegurava fa uns mesos.

I fins i tot donava la cara per ella davant aquells que criticaven la provocativa forma de vestir de la jove. «Sabia que això passaria. La nena té 18 anys i es pot posar el que vulgui, les ungles, les pestanyes... Criticar això em sembla vergonyós», manifestava des de plató.

«No és la meva filla, però les crítiques fan mal. Les desqualificacions m'agraden, siguin per la Julia o per una altra nena de 18 anys», tancava.

Ara, la de Paracuellos es mostra furiosa després d'assabentar-se que la germana de la seva filla s'operarà els pits.

Júlia Janeiro va anar a una clínica estètica amb la seva mare, María José Campanario, amb la intenció de posar remei a un dels seus grans complexos. Aquesta seria la seva primera operació, i la revista 'Lecturas' mostrava en exclusiva imatges de la seva sortida de l'hospital.

Belén Esteban explota contra Jesulín per diferenciar les seves dues filles

Tot i això, Belén no entén per què Jesulín segueix fent diferències tan evidents entre els seus fills. Per començar, el torero ni tan sols es va voler fer càrrec dels caríssims estudis d'Andreíta, que es graduava fa poc.

Un tema que molesta en gran manera a Esteban, obligada a pagar totes les despeses que ha tingut la seva nena en els últims vint anys.

«El que em molesta és que a una se li paguin els pits i a l'altra no se li pagui ni la meitat de la carrera», li ha retret.

«Aquí sí que es veuen fills de segona, gràcies per res», ha remarcat més que molesta amb l'actitud de Jesulín. «Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar, si em deixés parlar et queia la cara de vergonya», li advertia.

Fa temps que Belén compleix la promesa que li va fer a la seva filla: no parlar sobre ella públicament ni esmentar al seu pare. Una forma de posar fi al seu enfrontament mediàtic. «Ja arriba un moment... Ja està bé», ha prosseguit.

«La pena és que a ell no li faci mal el que li hauria de fer mal», manifestava contundent.

Per començar, ella no entén les diferències entre una filla i l'altra. Una Barbie amb 22 anys, recordava que va ser l'únic regal que el torero li hauria fet a filla. .

«A una et negues a pagar la meitat dels estudis i després envies a una altra a Nova York i així moltes coses», assenyalava.

Esteban també trobava temps per agrair-li a altres membres de la família paterna el suport que li havien donat a la seva nena.

«Donaré les gràcies a la tieta de la meva filla, a la Mamen. Moltes gràcies per ser l'única persona de la família que es preocupa, estaré sempre agraïda». A ella i a Carmen Janeiro, que també ha estat molt pendent sempre de la seva neboda Andrea.

A més, també ha revelat per què no ho havia fet abans: «He callat moltes vegades i he dit la situació i cal posar a cada un en el seu lloc».

I, de manera inesperada, també va voler fer una menció especial a Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro.