Primer pla de David Flores

Pànic a casa de David Flores Carrasco: «No menja i no para de plorar»

El jove està preocupat pel seu pare

David Flores Carrasco està molt preocupat pel seu pare, Antonio David. Fa més d'una setmana, una revista molt coneguda va anunciar que l'exguàrdia civil i Olga Moreno s'havien separat. La família ha estat massa temps guardant silenci i els mitjans de comunicació han fet especulacions bastant controvertides.

 

El jove adora Olga Moreno. Considera que és la seva segona mare i no vol separar-se d'ella per cap motiu. Tot i això, no tindrà més remei que fer-se a la idea que això canviarà, perquè Antonio David i ella han trencat.

L'exmarit de Rocío Carraco ha estat acusat d'haver teixit una estratègia mediàtica per a netejar-se la imatge pública. María Patiño, presentadora de 'Socialité', coneix tots els detalls de la polèmica i no ha trigat a treure'ls a la llum. «Ha fet de tot menys patir en solitud», comentava per a desemmascarar el seu antic company de 'Sálvame'.

Antonio David s'enfronta a una situació força delicada. D'una banda, està a punt de començar una nova vida lluny d'Olga, la mare de la seva filla Lola. I de l'altra, s'ha de defensar de les acusacions que rep d'alguns col·laboradors de Telecinco.

David Flores adora el seu pare, ja que per a ell és l'única persona que sempre li ha fet costat. Per aquest motiu, està molt preocupat per ell, ja que segons expliquen fonts properes, «no vol menjar i plora sense parar».

David Flores Carrasco descobreix la veritat

El net de Rocío Jurado s'ha quedat sense paraules després dels últims esdeveniments. L'equip d'investigació de 'Socialité' ha descobert que suposadament va ser Antonio David qui va penjar cartells on se l'acusava de maltractador.

Antonio David Flores molt enfadat
Antonio David podria haver mentit al seu fill | GTRES

Recordem que Rocío Flores i el seu pare van denunciar que el documental de Rocío Carrasco estava creant una onada d'odi cap a l'exguàrdia civil. Doncs, pel que sembla, tot seria un muntatge per a intentar que els espectadors es posicionessin en contra de Telecinco.

David Flores cada vegada està més a prop de conèixer la veritat, i el seu entorn està preocupat perquè no saben com reaccionarà. El jove podria haver estat enganyat durant molt de temps, i ara no es pot recolzar en Olga Moreno.

María Patiño ha parlat amb Cristina Cárdenas, que va ser amiga íntima de Rociíto i d'Antonio David. Segons explica aquesta font, tot el que fa l'exmarit de Carrasco està meticulosament estudiat. «És una estratègia per a fer pena, que és el que fa sempre», comenta a 'Socialité'.

Antonio David està buscant un lloc on viure

Patiño assegura que Olga Moreno té molts problemes amb Antonio David Fores i que fa bastant de temps que no coincideixen sota el mateix sostre. Pel que es veu, tot seria un muntatge per a fer entendre que la separació ha sigut amistosa. No obstant això, l'excol·laborador de 'Sálvame' ja està buscant casa perquè sap que l'empresària no vol saber res d'ell.

Així doncs, David haurà de començar de zero en una altra casa, cosa que podria ser força perjudicial per a ell. Recordem que pateix una malaltia que fa que sigui extremadament sensible. Qualsevol canvi podria ser perillós per al jove, però no tindrà més remei que adaptar-se a les circumstàncies.

Fa unes setmanes, la premsa va enxampar Rocío Flores en una immobiliària de Màlaga. Tothom va pensar que es volia mudar, però la realitat era molt diferent. És el seu pare, Antonio David, qui està buscant casa.

Alguns periodistes de Telecinco insinuen que Rocío Carrasco podria aprofitar aquest moment per a recuperar la custòdia del seu fill. És un jove amb necessitats especials que no hauria d'estar exposat a determinades situacions, per això Rociíto es podria estar plantejant passar a l'acció.