Primer plano de la cara de María Patiño con los ojos muy abiertos

María Patiño remata Ana Rosa Quintana després d'anunciar el càncer: «Se'n va de l'olla»

Les crítiques ataquen María Patiño després d'opinar sobre Ana Rosa Quintana i la seva malaltia

Avui, Ana Rosa Quintana ha revelat a l'inici del programa que està malalta de càncer. Concretament, la periodista veterana ha anunciat que pateix un carcinoma en un dels pits.

Molts companys de la cadena li han enviat missatges afectuosos, darrere d'una ràpida recuperació, entre ells María Patiño.

La comunicadora ha volgut fer pública la seva malaltia a l'espai que presenta cada matí, 'El programa de Ana Rosa'. Ho ha fet a primera hora i tots els seus seguidors s'han quedat en xoc amb les seves paraules en ple directe.

Primer pla del personatge
Ana Rosa Quintana ha revelat aquest dimarts que pateix càncer de mama | Mediaset
 

En aquest cas, la periodista gallega ha respost a un missatge d'Ana Rosa Quintana, on donava les gràcies a tothom pel suport rebut després d'anunciar que pateix càncer.

El desafortunat missatge de María Patiño a Ana Rosa Quintana

Patiño ha reaccionat d'una manera estranya a la piulada d'Ana Rosa, cosa que molts internautes han fet saber. La resposta de Patiño al missatge de la periodista madrilenya deixava un pòsit de confusió per les paraules que ha fet servir per enviar ànims a la presentadora de Telecinco.

Per descomptat, els usuaris han respost al missatge tan ambigu de la col·laboradora de 'Sálvame' i conductora de 'Socialité'. «Maria, saps bé el que has escrit. De la manera que ho dius és com si es mereixés tenir aquesta malaltia i, de veritat, llegeix abans de dir res», exclamava una usuària.

Primer pla de María Patiño
María Patiño ha deixat sense paraules els seus seguidors amb el missatge que ha enviat a Ana Rosa | GTRES
 

«De veritat, fes un curs de redacció. Ser periodista i redactar tan malament és preocupant», es lamentava una altra usuària de Twitter.

«Sona horrible i sembla que te n'alegres. Vull pensar que no és així, però abans d'escriure pensa què diràs o, una vegada escrit, llegeix-ho abans de publicar-ho. Això si, el 101 et dona per això, clar», afirmava una altra.

Fins ara, María Patiño no ha esborrat el missatge. Tampoc ha volgut explicar què li ha passat pel a l'hora d'escriure una cosa així.

Ana Rosa Quintana anuncia que pateix càncer i deixa la televisió

«Avui parlaré de mi»; així ha començat Ana Rosa Quintana el discurs d'aquest matí. «Normalment, mai he faltat a la meva cita amb vosaltres. Us estic tan agraïda que he de compartir amb tots el més dur que m'ha passat a la vida», ha prosseguit.

«Avui em vull acomiadar per una temporada, espero que no sigui gaire llarga. M'han trobat un carcinoma en una de les mames», ha dit Ana Rosa aquest dimarts.

«Sé que em curaré, perquè afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em tindrà allunyada d'aquest plató. I d'aquests companys, que també són la meva família», ha assegurat.

«Això és només un sotrac de la vida. Ens veiem aviat»

«Estic tranquil·la, confio en els meus metges. Soc afortunada per tenir tant d'amor al meu voltant i espero que tot tingui un final feliç». Així s'ha expressat Ana Rosa, que ha valorat la utilitat de les revisions mèdiques.

Primer pla del personatge
Ana Rosa Quintana deixa la televisió després de revelar que pateix càncer de mama | Mediaset
 

«Per una vegada a la vida em dedicaré a mi i a la meva família. Faré vida normal, seguiré treballant darrere de les càmeres, a la productora. Això és només un sotrac de la vida, ens veiem aviat», s'ha acomiadat la comunicadora madrilenya.

Després de fer el discurs, Ana Rosa, que ja va passar amb èxit aquesta malaltia el 2010, s'acomiadava de l'audiència. Patricia Pardo ha agafat les regnes del programa i serà qui el conduirà durant els dies i setmanes vinents.

El vídeo del dia: