Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta

L'última foto de María Teresa Campos deixa via lliure als rumors: «S'ha acabat»

L'aspecte de María Teresa Campos té angoixat el seu entorn i emmudeix el plató de 'Viva la vida'

Aquest cap de setmana, María Teresa Campos ha reaparegut i ha deixat tothom amb la boca oberta. La veterana periodista va ser captada per les càmeres amb el seu fidel xofer, i tenia un aspecte que va fer saltar totes les alarmes.

La matriarca del clan Campos ha experimentat un canvi brutal aquests últims mesos, i poc queda de la periodista guerrera d'abans. Amb 80 anys, només vol que la deixin tranquil·la i, sobretot, que la deixin al marge d'Edmundo Arrocet.

Un desig que comparteixen les seves filles, Terelu i Carmen, que cada vegada tenen més clar que la seva mare està delicada. De fet, l'última imatge de María Teresa, que 'Viva la vida' va fer pública, va deixar molt impactades la seva filla Terelu i la seva neta Alejandra, que són col·laboradores del programa.

La imatge de María Teresa Campos commociona el seu entorn

De mal humor, amb el cap cot, mal pentinada i sense gens de maquillatge que millorés el seu aspecte. Així és com es va deixar veure María Teresa amb Gustavo, el seu xofer, a qui s'agafava amb força.

Una imatge que evidencia el mal moment que està travessant la periodista, acrescut per la reaparició mediàtica d'Edmundo Arrocet. El fet que hagi de reviure el malson una altra vegada l'està martiritzant, i les seqüeles que se n'han derivat són més que visibles.

«L'heu vist, no?», deia Terelu després de veure les imatges. «Què més puc dir? L'heu conegut durant molts anys, amb la seva personalitat. Les coses ja no són com eren i ja està», afegia emocionada.

El plató de 'Viva la vida' va quedar en silenci mentre Alejandra es tapava la boca, sorpresa per l'aspecte de la seva àvia. María Teresa no té cap intenció d'ocultar que ho està passant malament, i així ho mostrava davant les càmeres.

María Teresa Campos no aixeca el cap

Entre altres coses, la mítica presentadora era molt presumida. Sempre que atenia els mitjans ho feia maquillada i vestida per a l'ocasió. Era el reflex dels seus millors temps, quan la feina la mantenia ocupada i tot li somreia.

Però d'un temps ençà, cada vegada som davant d'una María Teresa més desmillorada, malhumorada i amb cert menyspreu per la premsa. No està sent bons moments per a ella. Sense feina i amb una ruptura dolorosa que es repeteix dia rere dia, la mare de Terelu i Carmen està esgotada.

Amb prou feines surt de casa per a evitar que li facin preguntes sobre la seva exparella, i quan ho fa, mostra un aspecte que dista molt del de fa anys. Els anys sembla que li pesen més que mai i només vol que la deixin tranquil·la.

Les seves filles estan en alerta i molt preocupades pel seu baix estat d'ànim. Demanen que no l'atabalin i, sobretot, que no li preguntin sobre Bigote Arrocet, ja que des que va tornar a la televisió, María Teresa està molt pitjor.

Terelu i Alejandra, destrossades per l'aspecte de María Teresa Campos

Les imatges emeses a 'Viva la vida' van deixar Terelu a la vora del plor. És evident que la seva mare no està bé, i no suporta que la premsa la segueixi assetjant dia rere dia. «No m'enteneu. Malauradament hi ha molta gent que no m'entén, i m'ho demostra», deia.

La col·laboradora ha demanat per activa i per passiva que deixin d'atabalar la seva mare, i es lamentava de no tenir més força per a aconseguir-ho. «Tant de bo tingués les armes, perquè les faria servir. L'esteu veient, què més puc dir?», assenyalava.

Veient la seva mare així, Alejandra Rubio va prendre la paraula i va defensar la seva àvia. «La meva àvia té 80 anys, fi, s'ha acabat», exclamava. «L'heu vist, no? Ja n'hi ha prou amb la broma, una mica de respecte», demanava, molesta per l'aclaparament de la premsa.