Primer pla de Cristiano Ronaldo en un camp de futbol

Cristiano Ronaldo, enfonsat: «Ha mort amb només 34 anys»

El davanter del Manchester United està destrossat per la tràgica notícia

Cristiano Ronaldo viu un moment molt complicat després de conèixer la tràgica notícia que li ha arribat del seu millor amic. El davanter del Manchester United fa dies que està desolat i el seu entorn li fa costat i li dona suport en tot moment.

Dijous passat, el portuguès va publicar un missatge a Instagram lamentant la mort de Soraia, la dona del seu millor amic, José Semedo. 

El futbolista del Vitória Setúbal i la seva dona portaven quinze anys junts i havien format una família que ara ha quedat trencada i commocionada. Cristiano s'ha sumat a aquest dolor davant la pèrdua de Soraia, amb qui havia compartit molts moments juntament amb el seu amic.

Cristiano Ronaldo, trencat per la mort de la dona del seu millor amic

La notícia de la mort de Soraia va commocionar Portugal. La dona del migcampista José Semedo va morir de manera sobtada a conseqüència d'una infecció.

La notícia ha corregut per tot el món de l'esport fins a arribar al Regne Unit, on Semedo va jugar durant anys. El seu amic íntim Cristiano Ronaldo, amb qui va coincidir a l'Sporting de Portugal, està destrossat, i així ho ha demostrat a les xarxes socials.

«Hi ha moments en què tot passa a un segon pla, inclòs el futbol», comença dient Cristiano a Instagram. «La setmana passada, inesperadament, se'n va anar un ésser humà fantàstic, la nostra estimada Soraia, una mare meravellosa i esposa d'un dels millors amics que m'ha donat la vida», afegeix.

Conscient del patiment que està passant el seu amic i tota la família, el portuguès assegura que pot comptar amb ell. «Res pot esborrar el dolor del meu germà José Semedo i de la família, però estem junts, com sempre, enfrontant-nos a aquest moment tan difícil».

Els seguidors de Ronaldo s'han quedat impressionats per la notícia, ja que es desconeixia l'estat de salut de la dona de Semedo. El motiu de la mort no ha transcendit gaire més, però els fans de Semedo se sumen al dolor per la pèrdua de Soraia, sobretot tenint en compte que només tenia 34 anys.

José Semedo agraeix a Cristiano Ronaldo el missatge

Semedo va conèixer a Ronaldo a l'Sporting de Portugal, quan tots dos van coincidir al planter. Van forjar una gran amistat que va durar fins i tot quan el davanter del Manchester va marxar a Anglaterra.

Seguint els seus passos, el seu amic també es va traslladar al Regne Unit, on va jugar al Sheffield Wednesday i al Charlton. Tot i que la carrera professional els va separar, sempre van mantenir intacta l'amistat que els uneix, ajuntant-se en família per a gaudir del temps lliure.

Va ser així com Ronaldo va conèixer Soraia, amb qui Semedo va estar durant quinze anys. L'exmadridista tenia molt bona relació amb la dona del seu millor amic, que qui ara s'acomiada amb molt de dolor.

El migcampista del Vitória Setúbal ha volgut agrair a Cristiano el missatge tan bonic que li ha dedicat i el suport que li ha donat. «Rei, una de les paraules que més utilitzo quan parlo amb tu és GRÀCIES», escriu Semedo. «Amb tu és possible viure experiències que no ens podríem imaginar ni en els millors somnis», continua.

El vincle entre els dos portuguesos es va fer molt més fort quan Cristiano va intercedir per ell perquè no el fessin fora de l'Sporting. Un gest que José sempre li agrairà molt. «Li dec tot a Ronaldo. Si no fos per ell, m'haurien expulsat de l'acadèmia i hauria hagut de tornar al barri», confessa.

«Li dec la meva carrera esportiva, els meus fills i la meva meravellosa vida», explica, assegurant que si no hagués estat per ell, la seva vida seria molt diferent.

A aquest agraïment se li suma el fet que ara li estigui donant suport per la mort de la seva dona. Soraia va perdre la vida amb tan sols 34 anys a causa d'una infecció i va deixar el futbolista vidu i amb quatre fills. Un dolor que li costarà superar.