Primer pla d'Antonio David Flores

La nova feina d'Antonio David Flores que ha sorprès molt

Antonio David aconsegueix deixar enrere la seva mala fama

Antonio David Flores va ser exiliat dels mitjans de comunicació després de l'emissió de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. No va trigar a posar l'assumpte a mans de la justícia, ja que considerava que havia perdut la feina injustament.

Antonio David no treballa des que Telecinco el va batejar com «el botxí de Rocío Carrasco». I ara ha rebut més de 80.000 euros per aquest atreviment en concepte d'indemnització, victòria que l'ha convertit en un heroi.

Els periodistes que li van donar l'esquena al seu moment ara s'han acostat a ell, ja que tots volen saber quins plans té. Podem confirmar que l'antic col·laborador ha trobat feina, però de moment ningú s'atreveix a assegurar de què es tracta.

Antonio David Flores podria tornar a la televisió

El periodista Saül Ortiz, del diari 'ABC', s'ha adonat d'un detall prou significatiu. Olga Moreno ha celebrat el seu aniversari i Antonio David no hi era present, misteri que la protagonista es va encarregar de resoldre immediatament.

Olga sap perfectament com funciona el món de l'espectacle, així que no va trigar a revelar per què no estava amb el seu marit. Sense adonar-se'n va donar una de les exclusives del moment: «És a Madrid treballant».

Molts mitjans han començat a investigar els secrets de l'exguàrdia civil, ja que resulta molt interessant descobrir en què ocupa el temps. Ara que ha rentat la seva imatge pública no seria estrany que comencés a treballar en algun programa de ràdio o televisió.

Federico Jiménez Losantos és l'únic comunicador que l'ha defensat en els seus mals moments, i per això Antonio David només vol parlar amb ell. Així doncs, podria ser que signés un contracte per a ser comentarista al seu espai, però no hi ha res confirmat.

Antonio David Flores té un talent indiscutible en el món de la comunicació, independentment dels sentiments que generi. Per aquest motiu és possible que alguna productora estigui negociant amb ell perquè trenqui el silenci després de tant de temps.

Antonio David, al descobert: «Un nou negoci»

L'exmarit de Rocío Carrasco ha guanyat molts diners als platós de televisió gràcies als seus problemes familiars. Fa anys va muntar diversos negocis, tot i que cap va funcionar i els va haver de tancar massa aviat.

Una de les últimes inversions que va fer va ser inaugurar un restaurant a Fuengirola, una de les localitats més exclusives de la Costa del Sol. Després del documental de Rociíto, els seus detractors es van desplaçar fins allà per pintar-li i espatllar-li la façana del local.

Saül Ortiz especula amb la possibilitat que pugui estar pensant a crear una altra empresa. «Es desconeix si ha decidit invertir els seus estalvis en algun nou negoci», escriu al diari 'ABC'.

Flores ha rebut una quantitat de diners bastant suculenta, així que no seria estrany que volgués amortitzar la seva fortuna. Olga Moreno també podria formar part d'aquesta aventura, ja que després de 'Supervivientes' va rebre 200.000 euros.

Hi ha moltes marques interessades en Antonio David

La filla de Rocío Jurado va tacar la imatge pública del seu exmarit, motiu pel qual va perdre les campanyes publicitàries que tenia planejades. Cap marca volia que se la relacionés amb ell, però ara la situació és força diferent.

El pare de Rocío Flores ha demostrat que ha estat víctima de Telecinco i que Rociíto no ha estat del tot sincera. Tothom vol saber què pensa sobre aquesta qüestió, i tots els moviments que fa generen una gran repercussió.

És molt probable que hagi rebut alguna oferta per a patrocinar alguna cosa i que per això no va poder estar  a l'aniversari de la seva dona. Caldrà esperar un temps per a resoldre el misteri.