Antonio David Flores en un coche

Antonio David Flores perd el seu únic amic: «N'estic fins als nassos»

Antonio David Flores es queda sol

Antonio David Flores va trencar fa uns dies el silenci i va confirmar la ruptura amb Olga Moreno. Aquest fet, després de les últimes informacions sobre el matrimoni, ha fet que molts dels seus defensors es plantegin el seu posicionament.

La figura mediàtica de l'exguàrdia civil va començar a esquerdar-se en el moment en què es va estrenar el documental de Rocío Carrasco. Des d'aleshores, alguns dels seus defensors van començar a fer un pas enrere.

Ara, després dels rumors d'infidelitat i la presumpta implicació en un delicte d'alçament de béns, Antonio David s'està quedant sol. Un dels primers a confessar el seu malestar amb ell ha estat Alessandro Lequio, que reconeixia haver estat enganyat pel seu amic.

Antonio David Flores perd un dels seus amics principals en el pitjor moment

Rocío Carrasco va ser la primera a assenyalar Alessandro Lequio com un dels amics més fidels del seu exmarit. Amb la seva reveladora frase «gos no menja gos», va deixar clar per què l'italià defensava Antonio David.

El col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' sempre s'ha posicionat al costat de l'exguàrdia civil fins dimarts, 2 de novembre. A l'espai matinal de Telecinco es va debatre la possibilitat que el matrimoni pogués acabar a la presó per alçament de béns.

Antonio Rossi ha assegurat que a Olga «li hauria caigut la bena dels ulls» després de saber que va firmar papers sense haver-los llegit. «Descobreix que com a parella han cobrat diners, o només Antonio David, que ella desconeixia. Fins i tot, que no s'havia pagat la pensió dels nens».

Primer pla d'Alessandro Lequio amb cara de sorpresa
Alessandro Lequio confessa haver estat enganyat per Antonio David Flores | GTRES

Aleshores, Alessandro Lequio va intervenir. «El que cal deixar de banda és allò de 'jo vaig signar tot el que em van posar davant'», començava dient. «Perquè sobretot moltes d'aquestes firmes són davant de notari i els notaris solen deixar-ho tot molt clar», afegia.

«Jo crec que aquesta és una empresa familiar, tant l'un com l'altre estaven al corrent de què estava passant», sorprenia l'italià. Aquesta declaració va deixar tots els seus companys amb la boca oberta en apreciar el canvi de posicionament.

Alessandro Lequio: «N'estic fins als nassos»

No ha estat fàcil per als defensors d'Antonio David haver de rebatre les proves que s'han anat descobrint sobre els seus tripijocs. El testimoni de Rocío i tota la documentació va ser aclaparadora, però els amics del malagueny encara dubtaven.

Tot té un límit i Alessandro Lequio ja no pot fer res més. Així ho va demostrar amb la seva intervenció a 'El programa de Ana Rosa', reconeixent haver estat enganyat pel seu suposat amic.

«A mi m'han enganyat i estic fins als nassos que m'enganyin», exclamava amb to molt emprenyat. Però el més fort del seu discurs arribaria segons després quan l'italià va deixar entreveure que el testimoni de Rocío podria ser cert.

«Jo ja m'ho crec tot, i quan dic que m'ho crec tot, és que em crec tot el que s'està explicant», va comentar. «Absolutament tot», va afegir de manera contundent per a sorpresa del públic davant del canvi d'actitud.

«M'han enganyat com suposo que han fet amb molta altra gent», explicava Alessandro. «M'ho crec tot», va reiterar una vegada més. «Ha quedat clar», li va respondre Joaquín Prat intentant que l'italià es relaxés.

Un cop exposada la seva opinió i conscient que el seu missatge s'havia entès, el col·laborador va afegir una altra cosa. «D'acord, bé, que quedi clar», i va donar per acabat el tema molt més tranquil després d'haver-se quedat a gust amb el seu discurs.

EL VÍDEO DEL DIA: