Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesulín de Ubrique somrient a càmera

Jesulín, avi? La fotografia que ha despertat els rumors

Jesulín de Ubrique visitarà una de les seves filles després d'assabentar-se d'una cosa sorprenent

 Jesulín de Ubrique és un dels toreros més famosos de la premsa del cor, però poca gent el recorda pel seu talent com a destre. Tothom vol estar al cas de la seva vida privada, especialment sobre la seva filla Julia. La noia s'ha fet molt famosa des que és major d'edat.

Julia Janeiro, germana de la famosíssima Andreita, viu a Madrid des de fa més o menys un any. La seva mare, María José Campanario, va revelar que s'hi havia mudat per a centrar-se en els estudis. No obstant això, els últims esdeveniments demostren que no ha explicat tota la veritat: Julia té problemes, per això s'ha instal·lat a la capital.

L'equip d'investigació de 'Viva la vida', un programa de Telecinco, ha seguit els passos de la germana d'Andrea Janeiro. Han descobert que és una persona amb molt de caràcter i que «passa molt de temps sola» a l'escola on estudia. Segons el col·laborador Kiko Hernández, no és la primera vegada que té problemes d'aquesta mena perquè és una noia bastant conflictiva amb les seves amistats.

Jesulín de Ubrique està molt preocupat per la seva filla, ja que sempre ha tingut una connexió molt especial amb ella. Recentment han sortit publicades unes fotografies que han fet saltar totes les alarmes. «Està embarassada», comentaven a les xarxes socials sobre el fet que passi tant de temps a l'hospital.

Imatge de Julia Janeiro en direcció a l'hospital
Julia Janeiro ingressa d'urgències a un hospital | Europa Press

El torero se n'ha assabentat gràcies a 'Sálvame', que ha emès les imatges de la seva filla entrant a urgències amb el seu nòvio. Recordem que fa uns quants mesos que surt amb Álex Balboa, un futbolista que fa de tertulià en alguns espais televisius.

Jesulín de Ubrique, preocupat: «Un moment crític»

Jesulín es va acomiadar de Julia fa un any i des de llavors només l'ha vist en moments molt concrets. Viuen en ciutats diferents i no poden passar tant de temps junts com els agradaria. La noia no està travessant una bona etapa, així que necessita l'afecte del seu pare més que mai.

Kiko Hernández assegura que no és la primera vegada que ingressa a l'hospital. En un primer moment, es va especular amb un possible embaràs, però sembla que la notícia és molt més preocupant. L'última vegada que Julia va demanar ajuda als metges, tenia «dolor a l'espatlla i al braç».

«Maria José Campanario fa molt bé d'estar amb la seva filla, i Jesús també. Està en un moment crític i necessita l'atenció i el suport dels pares», informa el tertulià de 'Sálvame'.

Muntatge amb les cares d'Andrea Janeiro i Julia Janeiro
Andrea Janeiro es podria posar en contacte amb Julia després de l'escàndol | La Noticia Digital

Andrea Janeiro és possible que també estigui preocupada, ja que, malgrat la guerra que hi ha a la família, sempre ha tingut molta relació amb la seva germana. Alguns mitjans asseguren aquests propers dies s'hi posarà en contacte. Mentrestant, els periodistes de Telecinco intenten esbrinar què li passa realment a la Janeiro petita.

Julia Janeiro, al punt de mira: «Comunicat de lesions»

Jesulín de Ubrique viu a Andalusia i només es desplaça a Madrid per feina o per assumptes importants. I ara que s'ha assabentat que la seva filla Julia ho està passant malament, no seria estrany que viatgés a la capital.

Julia Janeiro
Julia Janeiro té problemes a Madrid | cedida

Una persona que coneix molt bé la influencer ha parlat amb la premsa per a revelar que recentment s'ha vist involucrada en un altercat. Seguint la informació aportada per aquesta font, va acudir a l'hospital per a «fer comunicat de lesions». Els col·laboradors de 'Sálvame' asseguren que la situació és força delicada i volen ser prudents.


Carmen Alcayde, tertuliana i presentadora de Telecinco, va ser qui va descobrir l'escàndol. En un primer moment, va voler protegir la intimitat de Julia, però no va tenir cap més remei que continuar informant sobre el que havia passat. Tothom vol saber per què la jove va ingressar d'urgències a l'hospital i quin estil de vida porta.