Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

David, l'altre presumpte pare biològic d'Andrea Janeiro. S'assemblen?

Una persona va escampar el rumor que Andrea Janeiro podria ser filla d'un altre home i no de Jesulín

Andrea Janeiro està passant una època complicada, no només a nivell laboral, sinó també familiar. La seva germana, Julia Janeiro, està tenint problemes amb el seu exnòvio, i la seva mare, Belén Esteban, fa uns dies va tornar a carregar contra el seu pare, Jesulín.

Un pare que, segons la princesa del poble, no exerceix com a tal i que fa un temps va ser qüestionat. Concretament, un biògraf no autoritzat de la col·laboradora, Julián Fernández Cruz, va donar una informació escabrosa: que el pare biològic d'Andrea podria ser una altra persona.

Ens referim a David Camacho, un futbolista del Carabanchel, que, segons sembla, va tenir una aventura amb la de San Blas.

La paternitat de Jesulín va ser qüestionada

El 2017, després d'un temps en què no s'havia tornat a parlar del tema, va tornar a sorgir el rumor sobre el fet que Jesús no era el veritable pare de la jove. Va ser Julián, que ha escrit diverses biografies de Belén Esteban no autoritzades, qui ho va posar de manifest.

Al llibre 'La princesa al desnudo', va ser molt clar. Va dir: «Belén tenia relacions sexuals amb David Camacho a la rebotiga de la tenda de bolsos que ella tenia a Carabanchel».

És més, en aquest llibre en dos més que ha escrit, afirma que «es va quedar embarassada mentre Jesulín feia les Amèriques».

Però aquí no va quedar la cosa. En una exclusiva per a 'Lecturas', Julián va manifestar: «Jesulín es va fer una prova de paternitat».

Muntatge amb fotos de pare i filla
Segons el biògraf de Belén Esteban, Jesulín de Ubrique es va fer una prova d'ADN per a saber si Andrea era filla seva | La Notícia Digital

Pel que sembla, tal com recull 'ABC', el torero es va sotmetre a una prova d'ADN pressionat per alguns familiars. I el resultat va ser positiu: la nena era filla seva. Això sí, l'esmentat biògraf no va dubtar a manifestar públicament: «Hi ha la possibilitat que Jesús digués que la prova va donar positiu per no quedar com a banyut».

David Camacho va negar ser el pare d'Andrea Janeiro

Belén Esteban va anunciar que prendria mesures legals contra l'escriptor per posar en dubte que Jesulín fos el pare d'Andreíta. I en aquesta lluita en pro del seu honor i del de la seva filla, va trobar suport en David Camacho, l'home a qui Julián Fernández assenyalava com a pare biològic de la nena,

David va parlar amb els mitjans i va manifestar que els advocats de Julián interposarien una demanda de paternitat. «Ho té preparat», va assegurar.

El futbolista va decidir sortir a la palestra per a desmentir els rumors que corrien i les afirmacions que Fernández havia fet sobre ell. Tal com va publicar 'Extra Vip', va assenyalar: «No dubto de la paternitat de ningú ni he demanat cap prova. Estaria bé que no se m'atribuïssin coses que no he dit».

Muntatge d'Andrea Janeiro i David Camacho
David Camacho i Andrea Janeiro no s'assemblen físicament | La Noticia Digital

D'aquesta manera, les dues persones 'implicades' en l'assumpte van tirar a terra les paraules de Julián. Van deixar clar que David no era el pare d'Andreíta. I la veritat és que si veiem imatges de tots dos, no s'assemblen gens.

Per sort per a tothom, es va deixar de parlar del tema perquè ningú va avalar el que el suposat biògraf deia. El pare de la jove és Jesús Janeiro, tot i que lamentablement no té una relació fluida ni propera amb la seva filla gran des de fa molt de temps.