Primer pla de María José Campanario

Els problemes de la seva filla passen factura a María José Campanario: com ha canviat

María José Campanario té una cita amb Julia Janeiro

María José Campanario està molt preocupada perquè suposadament la seva filla, Julia Janeiro, té problemes força greus amb la justícia. Segons expliquen a Telecinco, la noia està sent assetjada per algú del seu entorn i ha posat l'assumpte en mans dels tribunals. Davant d'això, és evident que tothom vol saber com es troba la dona de Jesulín de Ubrique. 

Julia Janeiro vivia a Andalusia amb els seus pares, però va decidir mudar-se a Madrid per començar una nova vida lluny de certes persones. De fet, els col·laboradors de 'Sálvame' asseguren que era una noia conflictiva que no havia aconseguit envoltar-se d'un bon grup d'amics. Alhora, sembla que a la capital li ha passat pràcticament el mateix, ja que passa la major part del temps amb el seu xicot, Álex Balboa.

Julia Janeiro
Julia Janeiro té problemes força greus | Cedida

María José Campanario visita la 'influencer' sempre que pot, encara que no passa tant de temps amb ella com totes dues voldrien. I és que, recordem, la dona de Jesulín treballa com a dentista a Saragossa i té molts conflictes professionals que la mantenen molt ocupada. Tot i això, ha decidit fer un lloc a la seva agenda per acudir a un estilista i canviar d'aspecte.

Foto del personatge
María José Campanario ha canviat de pentinat | Europa Press

Segons sembla, s'ha posat en mans dels millors experts en moda per desconnectar i intentar evadir-se de l'infern que viu Julia. A més, un equip de periodistes l'ha fotografiat en una actitud força sorprenent. Sí, perquè lluny de semblar preocupada, està encantada amb el seu nou 'look' i té molta energia per donar suport a la seva filla.

Maria José Campanario demana ajuda a la justícia

María José és conscient que Julia Janeiro forma part d'una de les famílies més mediàtiques del món del cor. Llavors, sabia que tots els periodistes perseguirien la jove quan arribés a la majoria d'edat. Per aquest motiu, Jesulín i la seva dona van concedir una entrevista en una coneguda publicació per alertar els mitjans de comunicació.

Foto del personatge
María José Campanario viatja a Madrid per reunir-se amb Julia | Europa Press

Campanario va assegurar que la seva petita volia ser anònima i els va recordar als paparazzis que el seu equip d'advocats estaria molt atent. Aleshores Julia, també coneguda com a Juls Janeiro, no havia mostrat les seves veritables intencions: convertir-se en 'influencer'. I encara que la seva mare no pot controlar la carrera mediàtica de la seva filla, sí que ho fa amb els seus problemes personals.

I és que Jesulín de Ubrique s'ha posat d'acord amb la seva dona: un dels dos ha d'estar a prop de Juls. En aquesta ocasió, ha estat María José la que s'ha traslladat a Madrid per vetllar per la seguretat de la 'influencer'. Durant la seva estada a la capital ha aprofitat per visitar un centre d'estètica i fer-se uns retocs que han canviat la seva imatge notablement.

Belén Esteban, íntima enemiga de la família Janeiro, és conscient que la situació és força extrema, i per això ha abaixat la guàrdia. La col·laboradora ajudarà en tot el que pugui i no nomenarà la germana de la seva filla Andreíta a cap plató de televisió. «No ha fet res, només té les seves xarxes públiques», comenta la col·laboradora a 'Sálvame'.

Campanario vol desaparèixer de la televisió

María José Campanario és un dels personatges més interessants del moment, però gairebé no ha concedit entrevistes per parlar sobre la seva vida privada. És cert que sol negociar amb una coneguda publicació per vendre exclusives, però no s'ha assegut mai en un plató de televisió. Actualment ha rebut ofertes molt suculentes perquè el seu testimoni és més ric que mai.

Malgrat que la mare de Juls podria guanyar molts diners gràcies a l'infern que està vivint la 'influencer', ha preferit mantenir-se'n al marge. S'ha limitat a ser-hi a prop, ja que sap que el millor que poden fer és ser discrets. María José treballa com a dentista i no necessita cap polèmica per poder finançar el seu ritme de vida.