Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Julia Janeiro

Quina vergonya: La foto de Julia Janeiro que posa contra les cordes Jesulín

Julia Janeiro torna a aparèixer en el seu pitjor moment

Fa uns dies, Julia Janeiro va ser enxampada mentre anava a urgències i ara es troba en el focus mediàtic. El motiu va ser una baralla amb la seva exparella. 

Els fets van tenir lloc en una discoteca i van alertar la família i amics de la jove. De fet, va ser el tema principal de molts platós de televisió. Asseguraven que Julia estava passant per un «moment crític» i que el suport dels seus pares era fonamental.

 

Tots entenien el patiment de Jesulín i María José, fins al punt que Belén Esteban es va posicionar a favor seu. Des d'aleshores, no han deixat que la seva filla estigui sola i intenten viatjar fins a Getafe per fer-li costat. Tanmateix, la darrera aparició pública de la jove deixa en molt mal lloc el clan Janeiro.

Julia Janeiro, sola al seu pitjor moment

Julia ha aconseguit ser notícia al marge del seu cognom. La seva popularitat, encara que vinculada irremeiablement a la seva família, és deguda als problemes que arrossega des de fa mesos.

L'octubre passat va sortir a la llum l'enfrontament que manté amb el seu ex, Brayan Mejía i que va acabar amb denúncia i visita a l'hospital. Julia i el futbolista van coincidir en una discoteca i van tenir una topada on Álex Balboa, la seva parella actual, també va intervenir.

Foto de Julia Janeiro
Julia Janeiro acudeix sola al metge | GTRES

Després, es va saber que la filla de Jesulín va demandar el seu ex per haver-se sentit assetjada durant el temps que van estar junts. Mentre Mejía confessava estar tranquil, Julia intenta seguir guardant silenci. Serà la justícia qui acabi decidint.

De fet, fa poc el seu advocat confirmava la demanda interposada contra Brayan Mejía als Jutjats de Getafe. «És un tema penal», aclaria el lletrat en relació amb els fets de principis de novembre.

Ara, la noia ha tornat a anar al metge. Un cop es va fer la seva intervenció estètica d'augment de pits, anava a una revisió rutinària completament sola. Ni rastre de María José Campanario o algun altre membre de la família, que mai no s'han separat de la seva filla.

Amb aspecte seriós, els fotògrafs la van captar mentre es dirigia al centre mèdic. Anava totalment sola, un fet estrany tenint en compte que els seus pares són el màxim suport que té. 

Després de la revisió mèdica, la filla de Jesulín va sortir de l'edifici amb un informe a la mà i es va dirigir a una farmàcia propera. Segurament, per comprar la medicació prescrita pels professionals per completar-ne la recuperació.

L'angoixa de Julia Janeiro

Els pares de Julia Janeiro han intentat mantenir-la lluny de Getafe perquè allà està sola i no volen que li passi res més. Si és cert que el seu ex no ha superat la ruptura, temen que tornin a tenir una topada que se'n vagi de les mans.

Però ella no vol abandonar la vida de Madrid, els estudis i el noi. Vol continuar vivint lluny dels seus pares, encara que les seves visites contínues són necessàries. Però quan ha saltat la polèmica de Julia i el seu ex, s'ha trobat sola.

Julia Janeiro acompanyada per la seva mare després de la seva operació de pit
Aquesta vegada, María José Campanario no ha estat al costat de la filla | Europa Press

María José Campanario, que algun cop l'ha acompanyat, ara no ha aparegut. Segons Kike Calleja, la filla de Jesulín està «espantada i preocupada», fins al punt que la seva activitat a les xarxes socials ha experimentat una baixada considerable.

Amb la parella vivint a Vitòria, Julia se sent més sola que mai. La situació complicada es reflecteix a la seva cara seriosa de 18 anys. Una majoria d'edat que va arribar a l'abril i que ha vingut acompanyada de moments crítics per la família.

EL VÍDEO DEL DIA: